favorietenVerwijder uit favorieten

Arti-Shock

Meer...
Expositie is afgelopen

Roos van der Meijden, Theo Bantje & Mieke Robben schilderijen en ruimtelijk werk

Tentoonstelling 27-01-2019 t/m 14-02-2019 > Rijswijk
Arti-Shock Roos van der Meijden, Theo Bantje & Mieke Robben schilderijen en ruimtelijk werk

Roos van der Meijden (1979) is realistisch schilder met klassieke kenmerken in haar werk. Maar wie langer kijkt, zal zien dat haar werk ook door de moderne tijd en materialen beïnvloed is. Met olieverf en acrylverf borduurt zij voort op principes van de oude Hollandse schilderkunst, die ze combineert met haar eigen inzichten en kleuren.
Theo Bantje in 1992 begonnen met beeldhouwen in het atelier van Norbert Veeger. Wat beeldhouwen voor hem zo boeiend maakt, is het feit dat de steen veelal anders is dan gedacht of anders wil dan de beeldhouwer. Het eindresultaat verschilt weliswaar met, maar is vaak spannender dan, de oorspronkelijke gedachte. Zijn stenen beelden zijn abstract, de bronzen beelden figuratief. (theobantje.nl)
Mieke Robben is klassiek opgeleid en heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld. Ze werkt met olieverf in verschillende lagen; subtiele en expressieve toetsen wisselen elkaar af. Robben maakt vrij werk in thema’s en is een veelgevraagd portretschilder. Daarnaast maakt ze ook krachtige tekeningen, waarin ze met lijnenspel en/of mixed media de essentie van een persoon geabstraheerd weergeeft.

Arti-Shock

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Arti-Shock"