favorietenVerwijder uit favorieten

Arti-Shock

Meer...
Expositie is afgelopen

Joep Fransen & Tina van Krogten

Tentoonstelling 12-05-2019 t/m 30-05-2019 > Rijswijk
Arti-Shock Joep Fransen & Tina van Krogten
Arti-Shock Joep Fransen & Tina van Krogten (2)

'Allemensen'
Joep Fransen & Tina van Krogten

Al jaren staat “de mens” centraal in het werk van Joep Fransen en Tina van Krogten. Mensen boeien, verbazen en inspireren hen. Mensen in allerlei situaties, met alle mogelijke emoties. In verschillende gedaanten en in verschillende levensfasen.
Beide kunstenaars observeren allebei graag hun medemens en herkennen ook in elkaars werk een zelfde soberheid en kleurenpalet. Wel hebben zij ieder hun eigen verhaal en materiaalkeuze, maar dat vult elkaar goed aan. Daarom kiezen zij ervoor ditmaal hun schilderijen en ruimtelijke werken samen te presenteren.
Waar Tina humor soms laat spreken en haar geliefde katten ook om een hoekje komen kijken, gaat Joep terug naar haar kindertijd en via oude familiefoto’s op zoek naar haar Indische roots.

De tentoonstelling wordt geopend door collega kunstenaar Frits Frietman op zaterdag 11 mei om 15.00 uur.
De kunstenaars zijn tijdens de expositie aanwezig in de galerie op zat. 18 en zat. 25 mei.

Arti-Shock

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Arti-Shock"