favorietenVerwijder uit favorieten

Arti-Shock

Meer...

Cora Alink

Tentoonstelling t/m 11-07-2019 > Rijswijk
Arti-Shock Cora Alink

Welkom in de wondere wereld van Cora Alink. Waar hondjes op het toilet zitten, in bed liggen of vergaderen aan tafel en waar een ezel in een stoel zit en varkentjes dansen. Het zijn taferelen die je een glimlach doen ontlokken. “Iedere keer is het weer een verrassing wat er uit mijn brein ontspruit'', lacht Alink. “Soms maak ik eerst een ontwerpje op papier, maar vaak ontstaat een beeld spontaan op het doek”.

De objecten vormen zich ook op die manier. Ze laten een eigen stijl zien en trekken de aandacht. Een aantal ontwerpen zijn uitgevoerd in het groot als polyester zit/speelelementen en staan in de openbare ruimte in Den Haag.

Van 23 juni tot 11 juli 2019 exposeert Cora Alink met opvallende schilderijen en beelden in Galerie Arti-Shock.

De tentoonstelling wordt geopend op zondag 23 juni om 15.00 uur.

Arti-Shock

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Arti-Shock"