Arti-Shock

Laatste week

Kersvers

Tentoonstelling t/m 23-01-2020 > Rijswijk
Kersvers
Expositie van nieuwe leden

Tweemaal per jaar vindt bij Arti-Shock een ballotage plaats, waarvoor professionele kunstenaars zich kunnen aanmelden. De nieuwe leden krijgen de mogelijkheid om zich in de tentoonstelling aan het publiek te presenteren.

Het afgelopen jaar zijn vier kunstenaars als nieuw lid van Arti-Shock aangenomen: Mabel Bouscholte, Theo Damsteegt, Leo Dillerop en Maarten Welbergen. Op de exposotie wordt divers werk getoond, van schilderijen en grafiek tot ruimtelijk werk.

De opening van de tentoonstelling is op 5 januari om 15.00 uur en valt samen met de Nieuwjaarsreceptie. Hierbij wordt het nieuwe expositiejaar ingeluid en nieuwe voornemens aangekondigd!
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Stuur een bericht naar "Arti-Shock"