Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Kunstkijkers

Tentoonstelling 27-10-2019 t/m 14-11-2019 > Rijswijk
Arti-Shock Kunstkijkers
'Kunstkijkers'
Ben Stolk & Caroline Peters

Ben Stolk
"De afgelopen maanden heb ik menigeen naar mijn atelier gelokt om een van mijn tekeningen of schilderijen te komen bekijken. De tijd dat de bezoeker besteedde om het kunstwerk te bewonderen, gebruikte ik om een tekening te maken van de kunstkijker. Dit is uitgegroeid tot een uitgebreide observatie van mens en dier die een kunstwerk staand of zittend aanschouwen. Uit deze inmiddels omvangrijke serie kunstkijkers stel ik een selectie van deze tekeningen in galerie Arti-Shock ten toon. Wie dit interessant in de oren klinkt en deel wil uit gaan maken van deze tentoonstelling, kan vóór 23 oktober a.s. langs komen in de Torenstraat 1e , om naar mijn werk in wording te kijken. Onderwijl maak ik dan een tekening van u.

Bij de opening van deze expositie wordt het magazine, dat uitkomt ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het Gusto-atelier, gepresenteerd. In de Arti-Shock ateliers in de Torenstraat is het weekend van 26 en 27 oktober ook een tentoonstelling te zien over 25 jaar Gusto-ateliers."

Caroline Peters
Op deze tentoonstelling exposeert Caroline Peters opnieuw gebonden drukwerk als assemblages. Uit de stromen nietszeggend drukwerk en vlakken vol typografie en afbeeldingen componeert zij een nieuw beeldend associatief uniek geheel. Door de tijden en genres te mixen of te contrasteren binnen nieuwe vergaarthema’s kan het uiterlijk je ineens weer veel meer opvallen dan de inhoudelijke boodschap die het binnen een geproduceerd keurslijf had.

De tentoonstelling wordt geopend op vrijdag 25 oktober om 17.00 uur.

Ben Stolk is tijdens de expositie zelf aanwezig in de galerie op zat. 26 okt., zon. 27 okt. en zon. 10 nov..
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Stuur een bericht naar "Arti-Shock"