Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Van collage naar verzameling

Tentoonstelling 23-08-2020 t/m 10-09-2020 > Rijswijk
Arti-Shock Van collage naar verzameling
'Van collage naar verzameling'
Els van Lieshout

Els van Lieshout is collagist en maakt collages van papierfragmenten gecombineerd met schilder- en tekenwerk. Ze heeft voor deze expositie een stap gezet die ze in haar werk al langer van plan was te maken maar nooit durfde. Zij combineert niet alleen beeldfragmenten tot één collage maar brengt nu voor het eerst verschillende werken bij elkaar en maakt dat tot een geheel.

Els wil eindeloos experimenteren, combineren en schuiven met beeld. Beeldmateriaal dat voor een deel uit een kringloopwinkel in Rijswijk kan komen, zoals tijdens de expositie op de metershoge achterwand van de galerie van Arti-Shock. De bezoeker wordt uitgenodigd om ook zelf te schuiven en draaien met delen van een collage.

Op elke donderdag, zaterdagmiddag en zondag tijdens de tentoonstelling is de kunstenares zelf aanwezig in de galerie.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Stuur een bericht naar Arti-Shock