Arti-Shock

Expositie is afgelopen

KunstKado

Tentoonstelling 05-12-2020 t/m 09-02-2021 > Rijswijk
Arti-Shock KunstKado
Expositie van 5 december 2020 t/m 9 februari 2021

KunstKado is een etalage expositie geworden en verlengd t/m 9 februari 2021

Kleine en originele cadeaus voor de feestmaand

Wie een origineel cadeau zoekt, kan nu een kijkje nemen in de etalage van de galerie. Bel, mail of bezoek onze webshop. Een afspraak is zo gemaakt om te komen kijken of een werk(je) op te halen.
De jaarlijkse KunstKado tentoonstelling omvat veel kleine en betaalbare werkjes, ideaal om aan een dierbare te schenken. Naast het werk van de deelnemende kunstenaars aan deze speciale expositie, biedt ook de stockvoorraad van de galerie een ruime keuze. Voor wie geen keuze kan maken is het nu ook mogelijk om voor iemand een KunstKado cheque te kopen.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

25 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock