Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Ilona Senghore

Tentoonstelling 20-06-2021 t/m 08-07-2021 > Rijswijk
Arti-Shock Ilona Senghore
Op zoek naar de graal

Wie is er niet op zoek naar de graal?

Ilona zoekt betekenis in lijnen en vormen. Ze wil telkens opnieuw een tekening maken, want hier ligt misschien wel de sleutel tot de waarheid.
Die tekeningen zijn als een beeldend dagboek. Een verslag van haar persoonlijk leven, maar ook haar verwerking van het dagelijks nieuws.
Een kijken vanuit het onderbewuste naar de realiteit.

Een selectie van de tekeningen schildert Ilona zo getrouw mogelijk over in verf, met al zijn details. Toch is de sfeer anders. Ze zijn als een signaal: onoverkomelijk en energiek.

Elementen uit de tekeningen komen gestileerd in haar beelden terecht.

Tekenen prikkelt Ilona’s onderbewuste, schilderen maakt het concreet. De beelden gaan nog een fase verder. Gestolde gedachten, geperfectioneerd in monumentale vormen.https://ilonasenghore.nl/
https://www.instagram.com/ilonasenghore/?hl=nl
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

4 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock