Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Sytske de Jong en Siebrand Weitenberg

Tentoonstelling 14-11-2021 t/m 02-12-2021 > Rijswijk
Arti-Shock Sytske de Jong en Siebrand Weitenberg
'De troost van de schoonheid'

Schoonheid is een kwaliteit of beleving die genoegen, bevestiging, betekenis of goedheid veroorzaakt, het leidt tot gevoelens van aantrekking en emotioneel welzijn die we met anderen kunnen en willen delen.
Schoonheid is cruciaal voor mensen. We genieten van schoonheid, de wereld lijkt een fijnere plaats om in te leven wanneer we met schoonheid geconfronteerd worden. Het biedt troost. Troost en schoonheid gaan hand in hand, wat ons troost biedt, schijnt ons mooi toe!

Sytske de Jong en Siebrand Weitenberg willen die ervaring en beleving graag bij de beschouwer aanroeren. Beelden en schilderijen meanderen samen om hetzelfde thema, 'de troost van schoonheid'.

Opening is op zondag 14 november om 15.00.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

15 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock