Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Groeten uit Delft

Tentoonstelling 12-02-2022 t/m 03-03-2022 > Rijswijk
Arti-Shock Groeten uit Delft
Delftse kunstenaars van kunstenaarsvereniging Bacinol laten vanaf 12 februari hun Delftse kunsten zien in Galerie Arti-Shock.

De Delftenaren werken al veel samen vanuit hun gezamenlijke ateliercomplex in gebouw Bacinol aan de Hooikade in Delft. Sinds vorig jaar werken ze ook samen met een groep Rijswijkse kunstenaars van Arti-Shock. Dat doen ze in project ‘De Ontmoeting’ waarbij zij letterlijk en figuurlijk elkaars grenzen verkennen. Die grens-expeditie is binnenkort te zien in de bibliotheek aan de Eisenhowerlaan.

Expositie ‘Groeten uit Delft’ staat daar een beetje los van: het is heel divers werk dat de afgelopen tijd in Bacinol is ontstaan: organische keramiek, fotografie, sjabloondruk, 3D-papierkunst en schilderijen. Delftse kunstenaars zijn in de weekenden dat Arti-Shock open is in de galerie aanwezig voor een persoonlijke rondleiding.Opening zondag 13 februari om 15.00.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

33 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock