Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Fantastische Tuinen 2

Tentoonstelling 08-05-2022 t/m 26-05-2022 > Rijswijk
Arti-Shock Fantastische Tuinen 2
Prima Vera

Jacqueline Stubenitsky, Linaaa en Ben Stolk geven een vervolg aan hun succesvolle expositie ‘Fantastische Tuinen’ van oktober 2020. Dit keer staat de lente centraal. Wij nodigen u uit om een wandeling te komen maken tussen de uitbottende bloesem, het prille groen en tuinen met de belofte van nieuw leven.

Jacqueline laat naast een nieuwe serie schilderijen uit de reeks ‘Imaginaire Tuinen’ en banieren met bomen en bloesem een aantal ‘Verwende Nestjes’ en erotische bronsjes zien.

Linaaa heeft onder het gebladerte weer allerlei bladwezens en tuingedierte ontdekt die uit hun winterslaap ontwaakt zijn. Deze wezentjes heeft zij in klei gevat en zijn te zien op deze tentoonstelling.

Ben heeft zich verdiept in het inrichten van landschappen en laat een aantal ‘aanzetten tot een tuinontwerp’ zien in de vorm van reliëfs.

De opening is op zondag 8 mei om 15.00 uur

In de weekenden is een van de exposerende kunstenaars aanwezig.

https://www.benstolk.nl/over-ben-stolk/
http://www.linaaa.nl/


Tot ziens tijdens de Prima Vera
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

3 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock