Arti-Shock

Expositie is afgelopen

'The second time'

Tentoonstelling 10-07-2022 t/m 28-07-2022 > Rijswijk
Arti-Shock 'The second time'
Tina van Krogten en Joep Fransen. Tekeningen en sculpturen

Voor de 2e maal exposeren Joep en Tina samen in Galerie Arti-Shock . Net als 4 jaar geleden besloten zij ook nu weer dat hun werk elkaar goed aanvult, omdat ‘de mens‘ bij hun beiden al jaren centraal staat. Mensen boeien, verbazen en inspireren hen. Mensen in allerlei situaties, met alle mogelijke emoties, in verschillen gedaanten en in verschillende levensfasen. De beide kunstenaars observeren graag hun medemens en presenteren nu de resultaten hiervan tijdens ‘The Second Time ‘

Tina van Krogten tekent met snel opgezette lijnen en een enkel kleuraccent.
Ze gebruikt verschillende potloden op papier en linnen doek en bewerkt vaak de achtergrond met modelgips en houtlijm. Dat maakt haar werk heel eigen en herkenbaar. De figuren die Tina tekent, zijn vaak een beetje vreemd en soms humoristisch en geregeld komen ook haar geliefde katten om een hoekje kijken.

Joep Fransen maakt kleine sculpturen in keramiek, hout of brons en objecten uit verschillende materialen. Ook tekent en schildert zij in gemengde techniek op papier en doek en manipuleert en bewerkt ze oude foto’s door erin te tekenen, te krassen en/of erin te borduren. Soms transformeren personen naar wonderlijke wezens. Oude culturen en religies, rituelen en herinneringen bepalen voor een groot deel het beeld waarin de toeschouwer zich soms kan herkennen.

De kunstenaars zijn tijdens de expositieperiode aanwezig tijdens het weekend.De tentoonstelling wordt geopend op zondag 10 juli om 15.00 door Frits Frietman, beeldend kunstenaar en dichter.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

7 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock