Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Metamorphoses

Tentoonstelling 21-08-2022 t/m 08-09-2022 > Rijswijk
Arti-Shock Metamorphoses
Laurence Herfs

In Metamorphoses onderzoekt Laurence het vrouwelijk lichaam in transformatie. Hoe mogen vrouwelijke lichamen ruimte innemen en wat betekent het als ze zich vormen op manieren die niet gewenst zijn? Te groot, te klein, te veel, te weinig of de verkeerde kleur, gesloten of helemaal open – het vrouwelijk lichaam dient als een gepolitiseerde ruimte die vervormt onder de druk van de blikken die haar zeggen hoe ze hoort te zijn.
Geïdealiseerde vrouwbeelden zijn voor Laurence als queer kunstenares persoonlijk: geadoreerd, geïnterneerd en geabsorbeerd vervormen in haar tekenen die achetypen tot persoonlijke, kwetsbare beelden die gelijktijdig spreken over vermoeidheid en verzet.Opening van de tentoonstelling is op zondag 21 augustus om 15.00 uur.

https://laurenceherfs.com/introduction

https://www.instagram.com/laurenceherfs/
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

11 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock