Arti-Shock

Expositie is afgelopen

50 jaar Arti Shock en Ledententoonstelling

Tentoonstelling 01-10-2022 t/m 06-10-2022 > Rijswijk
Arti-Shock 50 jaar Arti Shock en Ledententoonstelling
Ledententoonstelling en uitreiking Arti Shock Prijs 2022

Van 1 t/m 6 oktober 2022 vindt de jaarlijkse ledententoonstelling plaats bij Arti Shock. Er wordt een mooie selectie van recent werk getoond: schilderijen, fotografie, keramiek, tekeningen, sieraden en ruimtelijk werk. Zoals elk jaar wordt het ingeleverde werk beoordeeld door een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van wethouder Mark Wit

De feestelijke opening van het 50 jarig bestaan en de ledententoonstelling is op zondag 2 oktober om 15.00 uur op het plein voor het museum Rijswijk.

Onder het motto 'wie jarig is trakteert' is in de galerie tevens een kleinere tentoonstelling te zien van werk geschonken door de kunstenaars van Arti Shock. Hiervoor dank! De opbrengt hiervan gaat volledig naar het project 'Tweede Thuis' van Don Bosco, Rijswijk.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

26 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock