Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Kersvers

Tentoonstelling 31-12-2022 t/m 19-01-2023 > Rijswijk
Arti-Shock Kersvers
Expositie van nieuwe leden

Tweemaal per jaar vindt een ballotage plaats, waarvoor professionele kunstenaars zich kunnen aanmelden of zijn gevraagd. De nieuw aangenomen leden krijgen vervolgens de mogelijkheid om zich in een tentoonstelling aan het publiek te presenteren. Dit valt samen met de Nieuwjaarsreceptie. Hierbij wordt het nieuwe expositiejaar ingeluid en nieuwe voornemens aangekondigd!

Opening zondag 8 januari om 15.00 uur door Arti Shock voorzitter Alfons Hams.

Het afgelopen jaar (2022) zijn zes nieuwe kunstenaars als nieuw lid van Arti Shock aangenomen:

Rob van Es:
Rob werkt met sjabloondrukken, de techniek die door De Ploeg in Groningen is geïntroduceerd. Rob baseert zich de laatste tijd op bekende 17 de -eeuwse schilderijen die met de sjabloontechniek en helder kleurgebruik letterlijk en figuurlijk in een nieuw licht komen te staan.
Voor de expositie Kersvers gebuikt hij een mengvorm van vrij schilderen en sjablonen. Het resultaat: vrolijk zwabberende tafeltjes gevuld met schaduwrijk fruit, groente en noten.

Ineke Mahieu:
Ineke werkt in de traditie van de schilders van de Haagse School. Net als deze impressionisten werkt ze graag op locatie. Hollands landschap: kust, duinen, polders en wadden zijn dan ook onderwerpen die regelmatig terugkeren in haar werk. Daarnaast schildert ze stillevens en portretten.

Ellen Rijsdorp:
Verwondering met name in de natuur is voor Ellen een aanzet tot kijken, voelen en beleven. Vormen waar wind, water, vuur of andere aardse elementen mee hebben gespeeld. Een stuk boomschors, de ribbels in het zandstrand, sneeuwkristallen, kruiend ijs: de ritmes die daarin voorkomen zijn de inspiratiebron voor de oppervlakte structuren van haar keramische objecten.

Sona Sahakian:
Sona onderzoekt in haar werk de innerlijke tijd, aanwezigheid, stilte, vergankelijkheid, de transformerende ervaring van het menselijk bestaan, de dialoog tussen mens en natuur en de ontmoeting met je echte zelf.
In haar kunst wil zij mensen inspireren om een innerlijke reis te maken door echt te voelen en te ontdekken wat de schatkist van hun bestaan is.

Vera Whistler:
Als danseres kreeg Vera steeds meer behoefte om de vluchtigheid van bewegingen op haar eigen wijze beeldend vast te leggen.
Omdat de verbinding met de toeschouwer voor haar essentieel is, maakt zij werk dat tot de verbeelding spreekt, en waar men visueel in kan ronddwalen. In haar kunst probeert zij haar werkelijkheid door middel van een relatie tussen beweging en materie uit te drukken. Zij doet dit door residuen van beweging te laten zien, waarbij zij allerlei materialen, zoals papier, klei, lijm en/of pastel gebruikt om haar handelingen te laten stollen.
Momenteel werkt zij aan variaties van min of meer spiegelende keramische halve bollen. Niet alleen omdat de eenvoud van de vorm en de coating haar aanspreken, maar ook omdat spiegels je op een directe manier terugbrengen bij jezelf.

Radina Yotova:
Radina is a interactive designer woonachtig in Sofia en Den Haag. Ze is voornamelijk geïnteresseerd in het scheppen van beelden en het vertellen van verhalen door middel van nieuwe media technologie. Zij is vooral geïnteresseerd in sociale gedragingen, participatiecultuur, netwerkcultuur en computer visie.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

9 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock