Arti-Shock

Expositie is afgelopen

Loek Bos en Ton van Steenbergen

Tentoonstelling 16-04-2023 t/m 04-05-2023 > Rijswijk
Arti-Shock Loek Bos en Ton van Steenbergen
Loek Bos:
Loek Bos is een meester in het uitbeelden van personen, bekende monumentale beelden zijn: “Indische tantes, Aad Mansveld, de lantaarnopsteker alle drie in Den Haag” en bekende Nederlanders als “Paul van Vliet, Cornelis Dopper, Toon Hermans” elders in Nederland. Daarnaast zijn er van zijn hand middel en klein plastieken op vele thema’s: Dieren, paarden ezels vogels en vaak ook mythologische scenes, specifieke beroepen, sporters en musici. Niet ieder thema is op deze tentoonstelling aanwezig, maar er zal op deze expositie voldoende variatie aanwezig zijn.
https://www.loekbos.nl/

Ton Steenbergen:
Mijn schilderijen komen voort uit wat ik om me heen zie. De wereld als een stilleven waar de tijd overheen is gegaan. Mijn uitgangspunt is de zichtbare werkelijkheid. Ik wil iets niet naschilderen. Ik moet afstand scheppen tot het geziene. Ik probeer daar een draai aan te geven, een lichte vervorming, waardoor het een voorstelling wordt naast de werkelijkheid.
Het onderwerp is een uitgangspunt dat mij in staat stelt een wereld te maken waarin ik mij, en ik hoop andere, zich thuis voelen.
https://tonvansteenbergen.nl/Opening op zondag 16 april om 15.00 uur.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

2 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock