Arti-Shock

Verwacht

Natalia Olhova

Tentoonstelling 18-08-2024 t/m 05-09-2024 > Rijswijk
Arti-Shock Natalia Olhova
Kleuren en betekenissen


Natalia Olhova is een professionele kunstenares, bekend om haar werken vol diepe betekenis en vele details.
Geboren in Oekraïne in een kunstenaarsfamilie, werd Natalia omringd door de schoonheid van de Krim, wat haar unieke artistieke stijl vormde, doordrenkt met natuur, zonlicht, warmte en levendige kleuren. Sinds 2021 woont en werkt Natalia in Rotterdam, Nederland. In haar werk mixt ze verschillende technieken en experimenteert voortdurend met materialen, op zoek naar de beste manier van expressie.
Het belangrijkste idee van haar werk is de acceptatie van alle aspecten van zichzelf, liefde en steun, het verkennen van spirituele en esoterische thema's, het verbinden van verleden en toekomst door middel van symboliek en diepe betekenissen. Natalia's werken moedigen de kijker aan om na te denken en nieuwe horizonten binnen zichzelf te ontdekken.
De tentoonstelling toont twee werelden van haar creativiteit: abstracte schilderijen gevuld met stemmingen en kleuren, en diepe werken in gemengde technieken met rijke verhaallijnen. Natalia hoopt dat haar tentoonstelling bezoekers zal inspireren, hen zal laten ontsnappen aan de dagelijkse zorgen en de schoonheid en positieve emoties zal laten voelen die ze in haar werken stopt.
Elke zaterdag krijgen bezoekers de kans om met haar te praten en het creatieproces van een nieuw stuk in de galerie te observeren. Bovendien zal Natalia tijdens de tentoonstelling meerdere workshops geven, waarin iedereen iets unieks voor zichzelf kan creëren.

De officiële opening is op zondag 18 augustus om 15.00 uur.
Arti-Shock Rijswijk
Arti-Shock Rijswijk (2)

Stichting Arti-Shock telt meer dan 100 aangesloten kunstenaars. De stichting beheert een galerie en drie ateliers in het gezellige centrum van Oud-Rijswijk. In de galerie is iedere drie weken een nieuwe (verkoop)expositie met hedendaagse kunst van leden te zien. Daarnaast is er een ruime keuze uit de stock. Het werk van leden omvat schilderijen en tekeningen, beelden en ander ruimtelijk werk, keramiek, textiel, glas, sieraden, fotografie en digitale kunst.

Openingstijden

woe-vrij 13-17u; za 11-16u; zo 14-17u (ma-di gesloten)

Contact

Arti-Shock
Schoolstraat 26
2282RD Rijswijk
Nederland
Tel: 06 11416033

arti-shock-rijswijk.nl

3 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Arti-Shock