Yvetti van den Berg

Expositie is afgelopen

Studenten Nederlandse Keramiekopleiding

Tentoonstelling 17-03-2018 t/m 14-04-2018 > Haarlem
Bij Keramikos toont de Nederlandse Keramiekopleiding (voorheen SBB) imposant werk van zo'n 20 deelnemers, waaronder van Yvetti van den Berg

Keramikos
Oudeweg 153
2031 CC Haarlem
Yvetti van den Berg Rijsenhout
Yvetti van den Berg Rijsenhout (2)
Yvetti van den Berg Rijsenhout (3)
Yvetti van den Berg Rijsenhout (4)

Mysterieus, monumentaal en met een verhaal dat ik vertellen wil dat achter van elk werkstuk zit. Werk dat mijn voorouders en mijn voorouderlijke cultuur reflecteert. Zodat mijn voorouders hun waarde en respect krijgen die ze verdienen. Zoekende naar het raadsel achter de cultus, rituelen, magie en religie en de hoop.

Mijn werk geeft een klein deel weer van wie ik ben. De ontwikkelingen die ik elke dag doormaak, mijn ontdekkingen, het leren van mijn fouten en van wat ik geloof. Ik wil mijn eigen reflectie zien in de spiegel van mijn werk.

Ik wil dat mijn werk de weerspiegeling is van mijn interne extravagantie, van mijn angsten en mijn blijheid maar vooral van mijn beste herinneringen die ik dag en nacht bij me draag.

Ik wil mijn manier van de kijk op de wereld laten zien, mijn interpretaties van ideeën omzetten in kunst objecten.

Mijn lawaaierige en bruisende hersenen schreeuwen elke dag met nieuwe ideeën. De ideeën moeten naar buiten en willen exploderen tot het punt om gecreëerd te worden.

Contact

Yvetti van den Berg
Verremeer 62
1435NB Rijsenhout
Nederland
Tel: 0651220571

www.pionia.nl

2221 dagen geleden bijgewerkt

  • Keramiek
  • Sculptuur

Stuur een bericht naar Yvetti van den Berg