TransAmsterdam

Expositie is afgelopen

Kunstexpositie 'Maya' van Kalki Subramaniam

Tentoonstelling 30-07-2019 t/m 30-08-2019 > Amsterdam
Kunstexpositie Indiase transgender activiste Kalki Subramaniam in OBA Javaplein Amsterdam

Kalki Subramaniam is een Indiase transgender activiste, kunstenares, dichteres, actrice en inspirerend spreekster. Kalki is ambassadeur van TransAmsterdam en de oprichtster van de Sahodari-organisatie, een organisatie die zich inzet voor sociale, politieke en economische emancipatie van transgender personen in India. Meer informatie over Kalki is te vinden op https://kalkisubramaniam.com

Kalki: “Kunst heeft mijn wonden uit het verleden genezen en heeft mij laten opbloeien tot een nieuw mens.”

“Ik ben zeer gepassioneerd door de kunst. Tijdens mijn kinderjaren ben ik ontsnapt aan moeilijkheden en innerlijke onrust. Vaak ging ik naar bossen en parken om te ontsnappen en mij te verstoppen voor mensen. Pen, papier en verf waren mijn troost. Zij zijn mijn zielsverwanten” , aldus Kalki.

Expositie:

Opening Kunstexpositie 'Maya' van Kalki Subramaniam op 30 juli 2019 om 16:00 uur

Er zijn optredens van spoken word artist Jeff van Reen en gitarist en zanger Tom Voskuil. Onder het genot van een drankje kun je de kunstwerken bekijken.

De expositie duurt t/m 30 augustus 2019.

Locatie: OBA, Javaplein 2 Amsterdam

Organisatie: TransAmsterdam
TransAmsterdam is een transgender-organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle in Amsterdam. Ons doel is om de beeldvorming van transgender personen te verbeteren door middel van kunst en cultuur, het aanbieden van een kunst- en cultuurpodium voor transgender en niet-trangender personen/kunstenaars. info@transamsterdam.nl
TransAmsterdam Amsterdam
TransAmsterdam Amsterdam (2)
Wethouder Kunst en Cultuur Touria Meliani was aanwezig bij nieuwjaarsreceptie van TransAmsterdam. Ze ontving van ons team de trans vlag.
TransAmsterdam Amsterdam (3)
Kalki Subramaniam transgender activist en kunstenaar uit India wordt trotse ambassadeur van TransAmsterdam

TransAmsterdam is een transgender organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle in Amsterdam. Heeft als doel de beeldvorming van transgenders te verbeteren door middel van het aan bieden van een kunst en cultureel podium voor transgenders, cisgenders en kunstenaars. TransAmsterdam organiseert boekpresentatie, themabijeenkomsten, kunst en culture events.

TransAmsterdam organiseert de laatste vrijdag van de maand cafe InClusion van 20:00 tot 1:00 in het Manor Hotel Linnaeusstraat 89 Amsterdam. Juli en august gesloten. Toegang is gratis.
  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Fotografie
  • Multimedia
  • Tekeningen
  • Mode
  • Design
  • Installatie
  • Conceptueel
  • Diversen

Stuur een bericht naar "TransAmsterdam"