Anthèl Reijnders

Expositie is afgelopen

Expositie bij Roest, Amsterdam

Tentoonstelling 12-09-2018 t/m 12-10-2018 > Bussum / Amsterdam
Anthèl Reijnders Expositie bij Roest, Amsterdam
In de industriële, culturele sfeer van Roest Amsterdam hangen de werken van Anthel Reijnders. Zowel Mixed Media als Identity-art. Graag duikt zij in de belevingswereld van anderen en creëert een maakbare werkelijkheid met humor, beweging.

Kijk ook op de website van Roest!

Jacob Bontiusplaats 1 , 1018LL Amsterdam
Expositie met een finissage op 29 september vanaf 17.00 uur.
Anthèl Reijnders Bussum
In mijn schilderijen laat ik zien hoe mensen mij raken. Hun cultuur, persoonlijke kracht en levensstijl geven mij inspiratie.

Identity-Art & Mixed Media

Van een persoonlijk verhaal en een aantal foto’s creëert Anthèl een nieuwe werkelijkheid. Deze kunstvorm noemt zij Identity-Art. Hierin visualiseert zij bijvoorbeeld een levensverhaal, een specifieke relatie of een karakter. Door het persoonlijke aspect zijn haar werken uniek en werken ze inspirerend en verbindend. Bij Identity-Art werkt ze meestal in opdracht, maar vrij werk is in beperkte oplage verkrijgbaar.

In Mixed Media schilderijen gebruikt ze ook een foto als vertrekpunt. Op speelse wijze schildert zij vooral de houding en beweging. Daarin zoekt zij naar de relatie die de persoon, op dat moment, met het leven heeft. Door toevoeging van ander materiaal (hout/ijzer/stof...), versterkt zij de emotie of expressie.

Haar portretten zijn speels, rauw en altijd in beweging.

Openingstijden

Bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur een bericht naar "Anthèl Reijnders"