Anthèl Reijnders

Meer...
Expositie is afgelopen

Expositie Identity-art bij Medisch Centrum Bussum Zuid

Tentoonstelling 01-11-2018 t/m 11-02-2019 > Bussum

Identity-art is een combinatie van persoonlijke foto's met creatieve 'touch'. Een maakbare wereld waarin ik met een aantal foto's een bijzonder of liefdevol levensverhaal op het doek zet!

Anthèl Reijnders

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Multimedia

Identity-Art & Mixed Media

Van een persoonlijk verhaal en een aantal foto’s creëert Anthèl een nieuwe werkelijkheid. Deze kunstvorm noemt zij Identity-Art. Hierin visualiseert zij bijvoorbeeld een levensverhaal, een specifieke relatie of een karakter. Door het persoonlijke aspect zijn haar werken uniek en werken ze inspirerend en verbindend. Bij Identity-Art werkt ze meestal in opdracht, maar vrij werk is in beperkte oplage verkrijgbaar.

In Mixed Media schilderijen gebruikt ze ook een foto als vertrekpunt. Op speelse wijze schildert zij vooral de houding en beweging. Daarin zoekt zij naar de relatie die de persoon, op dat moment, met het leven heeft. Door toevoeging van ander materiaal (hout/ijzer/stof...), versterkt zij de emotie of expressie.

Haar portretten zijn speels, rauw en altijd in beweging.

Openingstijden

Bereikbaar tijdens kantooruren.

Anthèl Reijnders Bussum

In mijn schilderijen laat ik zien hoe mensen mij raken. Hun cultuur, persoonlijke kracht en levensstijl geven mij inspiratie.

Stuur een bericht naar "Anthèl Reijnders"