Anthèl Reijnders

Expositie is afgelopen

Free or Framed in Martens Art Gallery

Tentoonstelling 01-04-2020 t/m 01-01-2022 > Bussum
Een deel van de serie conceptuele kunstwerken is in de Martens Art Gallery te zien tot september 2021.
De serie heet: FREE or FRAMED en gaat over de identiteit van de samenleving- de maatschappij en de wereld. Ze gaat over vrijheid en beperkingen. Het zijn ‘frozen' theatershows van situaties die binnen de kaders van de maatschappij spelen. Over hiërarchie, macht, vrijheid en keuzes.

Kunstwerken met een verhaal.
In verschillende disciplines (conceptuele kunst, digitale fotobewerking en mixed media) laat ik zien hoe mensen mij inspireren. Hoe zij leven, tegen welke achtergrond van culturele en morele kaders. Deze persoonlijke normen en waarden probeer ik te vangen in kunst. Als kunstenaar en grafisch ontwerper.

Conceptual ART
In deze reeks van conceptuele kunstwerken onderzoek ik het hele spectrum van identiteit en vrijheid. Vrijheid binnen en buiten de kaders van de maatschappij.

Identity-ART
Een kunstwerk over lifestyle en identiteit. Over herinneringen, dromen en waarden. Dat is voor iedereen een ander bijzondere ervaring. Identity-ART verbindt en laat je steeds opnieuw je eigen belangrijke waarden zien. Positief en stimulerend.

Mixed Media Schilderijen
Een schilderij van een situatie, een houding of een gebaar. Hoe de geportretteerde op dàt moment het leven beleefd... die ultieme persoonlijke ervaring van het moment wil ik overbrengen.

Grafische Ontwerpen
Hiervoor verwijs ik naar mijn website www.vanthel.nl

Openingstijden

Bereikbaar tijdens kantooruren.

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Multimedia
  • Conceptueel

Stuur een bericht naar Anthèl Reijnders