Anthèl Reijnders

Expositie is afgelopen

FREE or FRAMED

Tentoonstelling 30-05-2022 t/m 11-07-2022 > Amsterdam
Expositie van conceptuele kunstwerken over vrijheid en identiteit.

Een conceptuele serie van allegorische voorstellingen binnen- of juist buiten de sociaal- maatschappelijke kaders. Ze zetten de kijker aan om na te denken over onderwerpen als:
Hoe gaan we om met onze vrijheid? Hoe vrij is vrij? Met betrekking tot de omgang met de aarde en culturele verschillen van o.a. onze identiteit.

Expocafé Zamen, Zamenhofstraat 150, Amsterdam

Kunstwerken met een verhaal.
In verschillende disciplines (conceptuele kunst, digitale fotobewerking en mixed media) laat ik zien hoe mensen mij inspireren. Hoe zij leven, tegen welke achtergrond van culturele en morele kaders. Deze persoonlijke normen en waarden probeer ik te vangen in kunst. Als kunstenaar en grafisch ontwerper.

Conceptual ART
In deze reeks van conceptuele kunstwerken onderzoek ik het hele spectrum van identiteit en vrijheid. Vrijheid binnen en buiten de kaders van de maatschappij.

Identity-ART
Een kunstwerk over lifestyle en identiteit. Over herinneringen, dromen en waarden. Dat is voor iedereen een ander bijzondere ervaring. Identity-ART verbindt en laat je steeds opnieuw je eigen belangrijke waarden zien. Positief en stimulerend.

Mixed Media Schilderijen
Een schilderij van een situatie, een houding of een gebaar. Hoe de geportretteerde op dàt moment het leven beleefd... die ultieme persoonlijke ervaring van het moment wil ik overbrengen.

Grafische Ontwerpen
Hiervoor verwijs ik naar mijn website www.vanthel.nl

Openingstijden

Bereikbaar tijdens kantooruren.

Stuur een bericht naar Anthèl Reijnders