Maikel de Laat

Expositie is afgelopen

Atelierroute Eindhoven: Maikel de Laat

Tentoonstelling 06-10-2018 t/m 07-10-2018 > Eindhoven
Op 6 en 7 oktober bent u van harte welkom bij kunstenaar Maikel de Laat op de Pisanostraat 444 in Eindhoven. Hij exposeert zowel abstracte als figuratieve olieverfschilderijen die hij de afgelopen tien jaar heeft geschilderd. Naast eigen werk ontwerpt en schildert Maikel in opdracht.

Onderwerpen die Maikel graag schildert zijn gebouwen, steden en landschappen. Veel van zijn kennis en inspiratie haalt hij uit de fotografie. Hij leert veel van het fotograferen, bewerken en naschilderen van eigen foto's. Zo heeft hij zich een lange tijd bezig gehouden met urban exploration ('urbex') fotografie en schilderijen gebaseerd op zijn mooiste urbex foto's.

Abstract schilderen is voor Maikel vooral een manier om te experimenteren met kleurcontrasten, gelaagdheid en gereedschap. Naast een aantal geometrisch abstracte werken maakt hij ook expressionistisch werk.
Maikel de Laat Eindhoven

In mijn galerie vindt u moderne schilderijen en digitale fotografie, variërend in stijl van abstract minimalisme tot natuurgetrouw. U kunt hier niet alleen kunst kopen, maar ook een afspraak maken voor het bezichtigen of uitproberen van een werk. Het is zelfs mogelijk om iets te laten maken in opdracht.

Openingstijden

Bezoek is mogelijk op afspraak.

  • Schilderkunst
  • Fotografie

Stuur een bericht naar "Maikel de Laat"