milian van stokkum

Meer...
Expositie is afgelopen

99 +1 Museum het Valkhof, Nijmegen

Tentoonstelling 09-06-2018 t/m 16-09-2018 > Nijmegen

Maar liefst 99 kunstwerken van evenzoveel actuele kunstenaars zijn in deze tentoonstelling bij elkaar gebracht. Milian van Stokkum is daar één van. Deze expositie komt voort uit het project ‘99+1 – vrije kunst in Nijmegen’ dat Nico Huijbregts, Inge Hondebrink en Pascale Companjen opzetten.
Nico Huijbregts selecteerde 99 kunstwerken en schreef bij elk stuk een tekst, vervolgens vroeg hij fotograaf Inge Hondebrink de kunstenaars te portretteren. Tekst en beeld zijn bijeen gebracht in een indrukwekkend boek, vormgegeven door Pascale Companjen.

milian van stokkum

Het werk van Milian van Stokkum is poëtisch en figuratief. Het bevat een eigen symboliek en toont een intieme en verstilde wereld. Ervaringen, observaties en het onderbewuste zijn voor haar een onuitputtelijke bron. Milian van Stokkum werkt zowel twee- als driedimensionaal.
Milian van Stokkum (Boxmeer, 1963) volgde haar kunstopleiding in Arnhem en Amsterdam. In 1989 studeerde zij af en sindsdien werkt zij als beeldend kunstenaar in Nijmegen. Zij exposeert regelmatig in binnen- en buitenland. Haar werk is in bezit van gemeentes, verzamelaars en particulieren. Zij werkt ook in opdracht: olieverf portretten, objecten en schilderijen.

Openingstijden

Voor actuele exposities zie site. Voor informatie kunt u vrijblijvend bellen 06-18490240.

milian van stokkum Nijmegen

Innocence, 127 cm, gips, kunsthars, hout

milian van stokkum Nijmegen (2)

Melancholica, 120 cm, vlasvezel, gips, kunsthars, touw, hout

milian van stokkum Nijmegen (3)

olieverfportret Berthe

milian van stokkum Nijmegen (4)

olieverfportret Ezra

Stuur een bericht naar "milian van stokkum"