Etalage Copernicus

Expositie is afgelopen

Etalage Copernicus presenteert Olga Grig

Tentoonstelling 26-07-2018 t/m 22-09-2018 > Den Haag
Etalage Copernicus nodigt u uit voor de opening van haar laagdrempelige galerie in Den Haag. Ze opent haar deuren met een prachtige tentoonstelling van de Russische kunstenaar Olga Grig: Pop art in vrolijke kleuren met diepgang en humor.
Olga Grig exposeerde al meerdere keren in Nederland, Europa en de rest van de wereld na haar studie aan de Koninklijke Kunst Academie in Den Haag.
Etalage Copernicus wil de kunst laten groeien en stimuleren en dichtbij mensen brengen. U kunt vanuit de straat al van het mooie wat we bieden genieten en op afspraak langskomen voor een bezoek.

Datum Donderdag 26 juli 2018
Tijd 19.00 uur
Adres: Copernicusstraat 221
2561VX Den Haag
Etalage Copernicus Den Haag
Etalage Copernicus Den Haag (2)

Etalage Copernicus is een laagdrempelig galerie die kunst presenteert en verkoopt aan de Copernicusstraat 221 in Den Haag. Ze opent haar deuren donderdag 26 juli met een prachtige pop art tentoonstelling van de Russische kunstenaar Olga Grig.

Etalage Copernicus nodigt het publiek uit zich te laten verrassen door bijzondere kunstwerken van diverse kunstenaars uit Den Haag en de hele wereld, te zien vanuit onze grote raam aan de Copernicustraat. Etalage Copernicus wil de kunst laten groeien en stimuleren en dichtbij mensen brengen.

Openingstijden

Het publiek kan vanuit de straat al van het mooie wat we bieden genieten en op afspraak langskomen voor een bezoek.

Stuur een bericht naar "Etalage Copernicus"