Yvonne van der Laan

Expositie is afgelopen

The Colorfield Performance

Tentoonstelling 15-04-2021 t/m 30-09-2021 > Dodewaard
Yvonne van der Laan The Colorfield Performance
Mijn schilderij in The Colorfield Performance: "Color Square - Thinking in and out of the box".
In Park Lingezegen (bij Elst, Over-Betuwe), vindt van 15 april 2021 tot 1 oktober 2021 het grote internationale live landart project "The Colorfield Performance" plaats. Er staan 500 schilderpanelen opgesteld in een grote ellips vorm. Tot 1 september komen er, 5 dagen per week, steeds ca. 6 kunstenaars per dag (uit binnen- en buitenland) om in één dag tijd een eigen, uniek schilderij te maken. Zo wordt het een steeds kleurrijker geheel. Tot 1 oktober is de complete expositie dan nog te bezichtigen. (zie: www.thecolorfieldperformance.nl )

Op zaterdag 17 april was ik aan de beurt om mijn schilderij te maken: "Color Square - Thinking in and out of the box".
Yvonne van der Laan Dodewaard
Yvonne van der Laan, alias Gedichtenlaantje
(schrijfster, kunstenares, muziekdocente, inspirator, specialist in persoonlijke cadeautjes met een positieve boodschap)

Ik ben schrijfster en veelzijdig beeldend kunstenares (zowel realistisch als abstract): ik teken, schilder, boetseer, beeldhouw en leg me ook toe op voelbare kunst voor blinden en slechtzienden. Ik onderscheid me met mijn ontwerpserie "Color Square": kleurrijke en veranderbare kunst, waarvan ik ook een aantal werken heb uitgevoerd met het voelbare kleurensysteem van de Taktila Methode (Taktila™ by Jofke®).

Ik heb twee jaar doorlopend geëxposeerd in de etalages van een voormalige winkel, exposeer al een paar jaar in een huisartsenpraktijk én regelmatig in centra voor blinden en slechtzienden.

Ik werk ook in opdracht en kan desgewenst een avondvullende presentatie verzorgen voor groepen.

Stuur een bericht naar "Yvonne van der Laan"