Anita Neve Galerie

Meer...
Expositie is afgelopen

Great Heights

Tentoonstelling 15-08-2018 t/m 22-10-2018 > Almere
Anita Neve Galerie Great Heights

© Christine Mooijer, uit de serie Soliloquy | Courtesy Anita Neve Galerie

Anita Neve Galerie Great Heights (2)

© Jay Tang, Mountains (4-luik) | Courtesy Anita Neve Galerie

Hoe kan je jezelf ontstijgen? Waar staat het voor onze fotografen voor; die grote hoogten? Onder de titel 'Great Heights' verzamelden we voor u een aantal prachtige werken van onder meer Christine Mooijer, Jay Tang, Enk Harteveld en anderen.

Of het nu gaat om de bergtoppen van Jay Tang, het jezelf ontstijgen als opgroeiende vrouw in deze tijd of de in de goot gevonden bloempjes, die het maken tot hoofdrolspeler in de delicate werkjes van Tony Tangel. Of om Johan Cruijff, icoon, held van onze tijd, vereeuwigd door Aloys Ginjaar.

U kunt de expositie nog tot 22 oktober iedere donderdag, vrijdag en zaterdag bezoeken. Voor meer informatie: www.anitanevegalerie.nl

Anita Neve Galerie

  • Fotografie

Onze galerie is gespecialiseerd in toegankelijke fine art fotografie. U vindt bij ons werk van afgestudeerden van de Nederlandse kunst- en fotografieopleidingen en andere geselecteerde talenten. Wij geloven nog in service en vriendelijkheid. U krijgt van ons professioneel advies en bovendien kunnen wij de werken van uw keuze geheel vrijblijvend bij u thuis tonen. Bij aankoop wordt het werk persoonlijk bezorgd en in samenspraak met u opgehangen.

U kunt bij ons terecht voor bijzondere cadeaus, relatiegeschenken, bedrijfsinrichting en ook voor werk in opdracht.

Openingstijden

maandag - woensdag: op afspraak | donderdag - vrijdag 14.00 - 18.00 | zaterdag 14.00 - 17.00

Iedere laatste zaterdag van de maand organiseren wij de Zaterdag Kunstborrel. U bent welkom in de galerie om vanaf 16.00 uur onder het genot van een zelfbekostigd glaasje een goed gesprek te voeren over kunst, fotografie, kwaliteit van leven en wat er verder toe doet in de wereld. Bovendien organiseren wij tijdens de Zaterdag Kunstborrel Meet & Greets met de kunstenaars, workshops en boeiende lezingen.

Anita Neve Galerie Almere
Anita Neve Galerie Almere (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Anita Neve Galerie"