Anita Neve Galerie

Expositie is afgelopen

Openingsexpositie

Tentoonstelling 16-12-2017 t/m 14-02-2018 > Almere
Anita Neve Galerie Openingsexpositie
© Koos Hageraats, Amstel | Courtesy Anita Neve Galerie
Supertrots ben ik, op de getalenteerde fotografen die deelnemen aan de openingsexpositie van Anita Neve Galerie. Ze hebben stuk voor stuk schitterend werk gemaakt, dat we je graag tonen tijdens de openingsexpositie op 16 december aanstaande vanaf 17.00 uur. Je bent van harte welkom.
De galerie specialiseert zich in toegankelijke, hedendaagse Nederlandse fine art fotografie en biedt afgestudeerden van de Nederlandse kunst- en fotografieopleidingen en andere geselecteerde talenten een portal voor het tonen van hun werk.

Kijk voor meer informatie op de website: www.anitanevegalerie.nl
Anita Neve Galerie Almere
Anita Neve Galerie Almere (2)

Onze galerie is gespecialiseerd in toegankelijke fine art fotografie. U vindt bij ons werk van afgestudeerden van de Nederlandse kunst- en fotografieopleidingen en andere geselecteerde talenten. Wij geloven nog in service en vriendelijkheid. U krijgt van ons professioneel advies en bovendien kunnen wij de werken van uw keuze geheel vrijblijvend bij u thuis tonen. Bij aankoop wordt het werk persoonlijk bezorgd en in samenspraak met u opgehangen.

U kunt bij ons terecht voor bijzondere cadeaus, relatiegeschenken, bedrijfsinrichting en ook voor werk in opdracht.

Openingstijden

maandag - woensdag: op afspraak | donderdag - vrijdag 14.00 - 18.00 | zaterdag 14.00 - 17.00

Iedere laatste zaterdag van de maand organiseren wij de Zaterdag Kunstborrel. U bent welkom in de galerie om vanaf 16.00 uur onder het genot van een zelfbekostigd glaasje een goed gesprek te voeren over kunst, fotografie, kwaliteit van leven en wat er verder toe doet in de wereld. Bovendien organiseren wij tijdens de Zaterdag Kunstborrel Meet & Greets met de kunstenaars, workshops en boeiende lezingen.

Stuur een bericht naar "Anita Neve Galerie"