Melle Nieling

Expositie is afgelopen

Greetings from Skauhytt

Tentoonstelling 27-10-2018 t/m 06-01-2019 > Bronkhorst
Melle Nieling Greetings from Skauhytt
Tussen 23 mei en 22 juli 2018 gingen negen kunstenaars vanuit verschillende disciplines elk een week lang op zoektocht naar wat limitaties met hen doen. Zij trokken zich terug in de Skauhytt van Ole Nieling: een klein hutje gebouwd in de periferie van de Noorse wildernis en de moderne samenleving en dat in 2017 naar Nederland werd gebracht. Binnen de muren van de hut ontbreekt het aan vrijwel alle luxe: geen stromend water, geen elektriciteit en geen toilet. Met de omgeving rond Het Kunstgemaal als 'basismaterialen' gingen de kunstenaars aan het werk. Het resultaat is in deze groepstentoonstelling te zien. Met: Melle Nieling, Nancy de Graaf, Eli Zegers, Aalt van de Glind, Daan den Houter, Kira Frose, Roland Spitzer, Jeroen Kuster en Martijn Linssen.
Melle Nieling Rotterdam
MoMA (Cab 3 USD) door Melle Nieling. Het werk werd origineel getoond in Villa de Bank tijdens de solo-tentoonstelling MoMA at the Bank Presents.

Foto: Marcel Vos

Melle Nieling is een Nederlandse kunstenaar. Zijn multi-disciplinaire praktijk onderzoekt de complexiteiten van kunst, de maatschappij en het individu.

Contact

Melle Nieling
Rotterdam
Nederland


mellenieling.com
107 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar "Melle Nieling"