Marjolein

Expositie is afgelopen

Grondstof 3

Tentoonstelling 03-10-2018 t/m 31-12-2018 > Amstelveen
Marjolein Grondstof 3
Geëxposeerde doeken in Amstelland Ziekenhuis.
Marjolein Grondstof 3 (2)
Andere kant van de gang.
Grondstof is een upcycle project, om oude producten te ‘redden’, in combinatie met foto patronen. In eerste instantie ben ik begonnen met het upcyclen van producten van de kringloopwinkel. Deze producten zijn vaak van zeer goede kwaliteit, maar wel lichtelijk beschadigd en/of oud(bollig). Ik zorg dat deze producten geschuurd, gelakt of geverfd en opnieuw bekleed worden. Hierdoor zien de producten er weer als nieuw uit.

De 'oude' producten bekleed ik met nieuwe stoffen, met eigen ontwerp. Het ontwerp zijn gekleurde geabstraheerde patronen. Om voor het project meer aandacht te genereren, exposeer ik met doeken waarop de patronen te zien zijn. Omdat het vrolijke patronen zijn, past het goed in bijvoorbeeld een ziekenhuis. Dit is in Amstelland ziekenhuis te Amstelveen.
Marjolein Zevenaar

Groenmblauw is het label voor handgemaakte producten van Marjolein Bartels.

Ik ben Marjolein Bartels, in juli 2014 afgestudeerd als grafisch ontwerper aan ArtEZ Zwolle. Ik hou van kleur, experimenteren en met de hand werken. Dit komt allemaal samen in dit label! Mijn werk voor mijn 'grondstof' project is geëxposeerd in diverse ziekenhuizen. Namelijk Bethesda Ziekenhuis Hoogeveen, Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen en Amstelland Ziekenhuis Amstelveen. Daarnaast staan er nog 2 exposities op de planning(2019 en 2020) in SKB Winterswijk en Slingeland Ziekenhuis Doetinchem.

In de tussentijd is er nog ruimte om op andere plekken te exposeren.

Heeft u interesse in mijn werk, kunt u altijd bellen of mailen!
  • Fotografie
  • Design
  • Textiel
  • Diversen

Stuur een bericht naar Marjolein