Beatrice Martinetz

Expositie is afgelopen

Vorjaarsexpositie in Galerie-Zuid, Harskamp

Tentoonstelling 13-04-2022 t/m 11-06-2022 > Harskamp
In deze expositie laat ik kleurrijke en vrolijke werken zien, abstract en figuratief, maar ook landschappen en bloemen. De techniek is acryl- en olieverf. De afmetingen zijn van 20x50 cm tot 80x 120 cm. Alle schilderijen zijn ingelijst met een blankhouten baklijst.
Ik ben zelf aanwezig op 23 en 30 april en 14 en 20 mei en op afspraak.
Naast mij exposeren nog 5 andere kunstenaars met inkttekeningen, beeldhouwwerken in steen en hout en aquarellen.
De entree is gratis. Welkom op deze Voorjaarsexpositie!

Ik ben een van oorsprong Duitse kunstenares, woonachtig in Ede. Schilderen maar ook andere creatieve uitspattingen en experimenten zijn mijn passie. Door mijn afgeronde grafische opleiding zijn mijn stijlen zeer divers en vooral kleurrijk. Ik exposeer regelmatig en ben aangsloten bij kunstgroep Xplorion. Wij schilderen en exposeren samen.
De laatste twee jaren heb ik behoefte naast experimenteel en abstract ook precies te werk te gaan. Dat gebeurt in vorm van portretten. Gefocust op de uitdrukking van een persoon probeer ik haar ziel vast te leggen op het doek
Mijn passie deel ik graag met andere mensen in vorm van schilderworkshops. Vroeger ook met kinderen, nu eigenlijk alleen nog volwassenen workshops. Het geeft mij veel energie om deelnemers enthousiast te maken om te gaan schilderen. Er zijn veel mensen die zich niet creatief vinden en denken niet te kunnen schilderen. Na een workshop zijn ze trots en enthousiast!
Ik experimenteer heel graag met materialen en technieken omdat het verrassingen biedt en uitdagend is.
Bij Workshops voor bedrijfsuitjes of teambuildingsdagen komt mijn grafische achtergrond van pas: concepten of ideeën bedenken voor een perfect bedrijsevenement.

Stuur een bericht naar Beatrice Martinetz