Beatrice Martinetz

Expositie is afgelopen

Geef eens kunst

Tentoonstelling 04-11-2020 t/m 09-01-2021 > Harskamp
Geef eens kunst is een groepsexpositie van acht kunstenaars met verschillende disciplines zoals tekeningen, schilderijen, sieraden, keramiek, etsen. Het doel van deze expositie is om betaalbare kunst tot 150€ (excl.lijst) aan te bieden.
Ik zelf heb ongeveer 30 werkstukken hangen met acrylverf en olieverf en een aantal pastelkrijttekeningen.
De galerie ligt in een mooie omgeving , vlak bij het Wekeromse zand en de Hoge Veluwe.
Beatrice Martinetz Ede
Beatrice Martinetz tijdens het schilderen
Beatrice Martinetz Ede (2)
Napoleone- een van mijn eerste portretten
Beatrice Martinetz Ede (3)
Vader van mijn vriendin, werk in opdracht
Beatrice Martinetz Ede (4)
Mystische stad, abstract werk

Graag wil ik mijn portfolio op uw site plaatsen. Ik ben een van orsprong Duitse kunstenares en met tussenpauzes al 30 jaar aan het schilderen. Door mijn grafische opleiding waar ik in aanraking kwam met verschillende technieken ( en handmatig, zonder computer in de jaren '80 van mijn opleiding) is mijn stijl ook zeer divers en uiteenlopend. Op mijn website is een goed overzicht ervaan. Hier in Ede ben ik aangesloten bij kunstgroep Xplorion. Wij schilderen en exposeren samen. Ik exposeer ook soms alleen of met een kunstenares vriendin.
Ik geef graag schilderworkshops aan volwassenen: dat kan een teambuildingsdag van een bedrijf zijn, maar ook een familiedag, vriendinnenuitje of individuele groep.
Heel vaak hoor ik van mensen dat zij zich niet creatief vinden en niet kunnen schilderen. Hoe leuk is het dan mijn passie aan deelnemers over te dragen en hen trots en enthousiast met een eigen meesterwerk voor thuis of bedrijf blij te maken. Daar krijg ik enorm veel energie van.

Stuur een bericht naar "Beatrice Martinetz"