Anita Gaasbeek

Expositie is afgelopen

Figures 2019

Tentoonstelling 17-01-2019 t/m 22-02-2019 > Gouda
Mensen blijven boeien.Ik exposeer samen met vier andere vrouwelijke kunstenaars 2D en 3D mensbeelden in oude en nieuwe technieken. Claartje van Oosterum maakt beelden in o.m. brons en keramiek, Marjon Deul en Ien Sluyters lassen samen als Main Kunstenaars grote wandsculpturen in staal en maken kleine wandsculpturen met een 3Dprinter. Loes Knoben maakt ranke vrouwfiguren in brons en zelf maakte ik schilderijen van dansers en modellen in mijn atelier en schetste ik dansers met aquarel en inkt in het theater bij Conny Janssen Danst.
U bent bent van harte uitgenodigd op de informele opening op zondag 20 januari 2019. De kunstenaars zijn van 14-17 uur in de galerie om hun werk zelf toe te lichten.
Anita Gaasbeek Gouda
Anita Gaasbeek met "Stage" dansschets in aquarel en inkt gemaakt tijdens repetities van Scapino Ballet Rotterdam

Anita Gaasbeek-Ruigrok (1964) Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag
Anita over haar schilderijen: "Al jaren schets en schilder ik mensen in beweging. Mensen die dansen. Dansers en theater boeien mij nog steeds enorm. Ik schetste tijdens repetities in de studio's van Conny Janssen Danst en Scapino Ballet in Rotterdam en het Nederlands Dans Theater in Den Haag. Ook schetste ik tangodansers in actie met aquarel en inkt. Het vangen van de beweging in een paar lijnen is en blijft de uitdaging. Mijn schilderijen maak ik in mijn atelier achter galerie De Hollandsche Maagd in Gouda. Geinteresseerden zijn van harte welkom om mijn atelier te bezoeken. Graag even bellen 0615386063

Openingstijden

donderdag en vrijdag 13-17u, zaterdag 11-17u en op afspraak tel. 0615386063

Stuur een bericht naar "Anita Gaasbeek"