Silvia Koning Lindeboom

Expositie is afgelopen

Hoe bepaal je je eigen algoritme?

Tentoonstelling 18-01-2019 t/m 29-03-2019 > Amsterdam
Bij Scip, onderdeel van de Regenboog Groep zal vanaf 18 januari tot eind maart het werk van Straatfotograaf Silvia Koning Lindeboom (1967) te zien zijn.
Bij Scip toont Silvia haar vrije werk naar aanleiding van een aantal speed-dates tijdens een Werk aan je Toekomst -training die zij volgde bij Op eigen Kracht.
Silvia was op zoek naar een baan als zij-instromer maar is als vrijwilliger - projectondersteuning bij OEK begonnen.
Zij ontwikkelde zich met recht Op Eigen Kracht zonder enige vervolgopleiding tot een digitale beeldmaker en verhalenverteller wier perfect lijkende buitenkant totaal iets anders blijkt te zijn dan de binnenkant.Het leven gaat volgens haar over betekenis en zingeving en Doe iets! Het is maar hoe je kijkt, zet aan tot anders naar precies hetzelfde te leren kijken.
Waarom doen we wat we doen en voor wie doen we het eigenlijk? "Vanaf de maan gezien zijn we allemaal even groot "-Douwes Dekker
Vanaf de straat gezien zijn we allemaal even kwetsbaar"- Silvia Koning Lindeboom
Het leven gaat volgens haar over betekenis en zingeving en Doe iets! Het is maar hoe je kijkt, zet aan tot anders naar precies hetzelfde te leren kijken.
Corrigeer me als ik het verkeerd zie...maar maak van #teerbezit Qrachtige mensen.

Ben je nieuwsgierig naar de drijfveren en inspiratiebronnen van deze eigenzinnige levenskunstenaar? Kom dan naar Scip, locatie Keizersgracht 252, waar haar werk vanaf 18 januari tot 29 maart 2019
Silvia Koning Lindeboom Middelburg
Hout van mij
Geinspireerd door het verhaal uit Urbino in Italie.
Silvia Koning Lindeboom Middelburg (2)
Geinspireerd door een reis door Le marche, Federico da Montefeltro. Hij was een Italiaanse condottiere tijdens de renaissance, die een van de grootste bibliotheken in Italië stichtte. In zijn paleis in Urbino verzamelde hij humanisten om zich heen die vele boeken toevoegden aan zijn collectie.
Alles wat mijn hart raakt leg ik vast.
Hout van mij is een verbindingselement voor humane mensen.

Mijn werk gaat over het leven als ondernemer die letterlijk en figuurlijk geboeid is geraakt door hart en longen.
Door zorg en welzijn werd ik gedwongen om steeds alles opnieuw op het spel te zetten om tot nieuw werk te komen. Door het inzetten van denktijd en vrij gebruik van sociale media blaas ik oude en afgedankte zielen weer nieuw leven in.
  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Multimedia
  • Conceptueel

Stuur een bericht naar "Silvia Koning Lindeboom"