Galerie Kapper

Meer...
Laatste week

Frederiek Thomassen

Tentoonstelling t/m 26-05-2019 > Utrecht
Galerie Kapper Frederiek Thomassen
Galerie Kapper Frederiek Thomassen (2)
Galerie Kapper Frederiek Thomassen (3)
Galerie Kapper Frederiek Thomassen (4)
Galerie Kapper Frederiek Thomassen (5)

In mijn schilderijen en tekeningen laat ik mij de laatste jaren inspireren door de natuur. De vormen, lijnen en structuren, schaduw en licht. Vaak details. Niet altijd herkenbaar verbeeld, maar gebruikt als aanleiding om een sfeer of indruk weer te geven.
Ik werk met acryl op doek, maak collages en beeldboeken.
Daarnaast fotografeer ik. De foto’s gebruik ik als aanleiding, soms om op de print door te werken.

In deze expositie laat ik recente schilderijen zien, beeldboeken en foto’s met als tegenstelling natuur-architectuur. Ook zijn er doosjes en kistjes te zien met daarin uitklapboekjes.

Verwijzing naar site: fthomassen.kunstinzicht.nl

Galerie Kapper

In het voormalig atelier van de in 2017 overleden kunstenaar Willem de Bruin ben ik een Galerie gestart. Ik ben Marieke Thomassen, beeldend kunstenaar en docent schilderen en ik was de partner van Willem. In eerste instantie ben ik de Galerie begonnen om Willems werk onder de aandacht te brengen in de vriendenkring maar nu start een tweede hoofdstuk van de Galerie met kunstenaars uit de buurt ( oudwijk) en bevriende kunstenaars. Ik ben mijn bereik qua netwerk aan het vergroten. Vandaar dat ik bij kunstinzicht terecht kwam.

Openingstijden

Verschillend per kunstenaar maar in ieder geval elke zondagmiddag van 14.00 t/m 17.00 uur.

Contact


Galerie Kapper
Wagendwarsstraat, 2
3581WL Utrecht
Nederland
Tel: 0636215999


www.galeriekapper.nl
18 dagen geleden bijgewerkt

Galerie Kapper Utrecht

Nieuwe Galerie in Oudwijk. Galerie Kapper dankt zijn naam aan het feit dat in dit pand wel 35 jaar een kapper heeft gezeten. Het is het voormalige atelier van de in 2017 overleden beeldend kunstenaar Willem de Bruin. Na eerst zijn werk in kleine kring te hebben geëxposeerd is het nu tijd voor een tweede hoofdstuk.De eerste expositie is van de "Parel van Oudwijk" kunstenares Kaat Suringa. Zij laat een prachtige serie olieverf schilderijen zien waaronder een 4 luik van 1 bij 4 meter met als titel "De oesterliefhebbers" De Galerie wordt gerund door Marieke Thomassen,beeldend kunstenaar en voormalig partner van Willem de Bruin. De feestelijke opening is op 17 maart om 15.00 uur.
Voor meer informatie zie www. Galeriekapper.nl

Galerie Kapper Utrecht (2)
Galerie Kapper Utrecht (3)
Galerie Kapper Utrecht (4)

Stuur een bericht naar "Galerie Kapper"