Galerie Kapper

Meer...
Expositie is afgelopen

"GUILTY BY ASSOCIATION" Titia Haaxma

Tentoonstelling 16-06-2019 t/m 23-06-2019 > Utrecht

Guilty by association in Galerie Kapper
In Galerie Kapper is de eerste solotentoonstelling van Titia Haaxma te zien. Met de ruim 20 schilderijen en collages laat zij zien wat voor artistieke groeispurt je kan doormaken in vier jaar tijd. In haar werk wervelt een groeiend aantal spelers over het doek. De complexiteit en het grote gebaar springen in het oog. Maar als je beter kijkt, zie je ook de fijngevoeligheid waarmee zij te werk gaat. Kleine en grote ‘ongevallen’, zoals papier dat scheef geplakt terecht komt en verf die zijn eigen weg gaat, weet ze soms met kleine dingetjes verder te brengen. In haar meest recente werk creëert zij intrigerende beelden die erom vragen om in levenden lijve en van dichtbij te aanschouwen. Met transparante materialen en omkeringen ontstaat een wereld waar dingen ‘noch het een, noch het ander’ zijn.
Marieke Thomasse

Wat? Guilty by association, schilderijen en collages van Titia Haaxma
Waar? Galerie Kapper, Wagendwarsstraat 2
Wanneer? Zondag 16 en 23 juni van 14.00 – 18.00 uur
Online galeriekapper.nl

Galerie Kapper

In het voormalig atelier van de in 2017 overleden kunstenaar Willem de Bruin ben ik een Galerie gestart. Ik ben Marieke Thomassen, beeldend kunstenaar en docent schilderen en ik was de partner van Willem. In eerste instantie ben ik de Galerie begonnen om Willems werk onder de aandacht te brengen in de vriendenkring maar nu start een tweede hoofdstuk van de Galerie met kunstenaars uit de buurt ( oudwijk) en bevriende kunstenaars. Ik ben mijn bereik qua netwerk aan het vergroten. Vandaar dat ik bij kunstinzicht terecht kwam.

Openingstijden

Verschillend per kunstenaar maar in ieder geval elke zondagmiddag van 14.00 t/m 17.00 uur.

Contact


Galerie Kapper
Wagendwarsstraat, 2
3581WL Utrecht
Nederland
Tel: 0636215999


www.galeriekapper.nl
22 dagen geleden bijgewerkt

Galerie Kapper Utrecht

Nieuwe Galerie in Oudwijk. Galerie Kapper dankt zijn naam aan het feit dat in dit pand wel 35 jaar een kapper heeft gezeten. Het is het voormalige atelier van de in 2017 overleden beeldend kunstenaar Willem de Bruin. Na eerst zijn werk in kleine kring te hebben geëxposeerd is het nu tijd voor een tweede hoofdstuk.De eerste expositie is van de "Parel van Oudwijk" kunstenares Kaat Suringa. Zij laat een prachtige serie olieverf schilderijen zien waaronder een 4 luik van 1 bij 4 meter met als titel "De oesterliefhebbers" De Galerie wordt gerund door Marieke Thomassen,beeldend kunstenaar en voormalig partner van Willem de Bruin. De feestelijke opening is op 17 maart om 15.00 uur.
Voor meer informatie zie www. Galeriekapper.nl

Galerie Kapper Utrecht (2)
Galerie Kapper Utrecht (3)
Galerie Kapper Utrecht (4)

Titia Haaxma

Stuur een bericht naar "Galerie Kapper"