SchilderSchoolZwolle | Zwolle

Expositie is afgelopen

OPEN DAG SchilderSchoolZwolle

Tentoonstelling 13-04-2019 t/m 13-04-2019 > Zwolle
SchilderSchoolZwolle | Zwolle OPEN DAG SchilderSchoolZwolle
Hartelijk welkom op de OPEN DAG
Zaterdag 13 april 2019
van 12.00-17.00 uur
ateliergebouw CW12
Curieweg 12, Zwolle
SchilderSchoolZwolle | Zwolle OPEN DAG SchilderSchoolZwolle (2)
Individuele werkbespreking
SchilderSchoolZwolle | Zwolle OPEN DAG SchilderSchoolZwolle (3)
Model tekenen
Op zaterdag 13 april houdt SchilderSchoolZwolle OPEN DAG van 12.00-17.00 uur.
Hier kunt u dan meer informatie krijgen over de algemene introductielessen tekenen/schilderen en de kennismakingslessen portret- en model tekenen en schilderen die in mei en juni 2019 gepland staan. Tevens kunt U zich oriënteren over het programma-aanbod voor het nieuwe seizoenen 2019-2020.

SchilderSchoolZwolle geeft schilderlessen aan de serieus geïnteresseerde die zich inhoudelijk wil ontwikkelen. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Het aanbod omvat Portret/Modelcursussen; Bais- en Vervolg schilderen, Autonoom schilderen en Abstract. Er zijn ook groeps- en individuele werkbesprekingen mogelijk.

De studies zijn van hoogwaardige kwaliteit waarbij de inhoudelijke beeldende ontwikkeling en het proces centraal staan. Alle aspecten van het schilderen- en tekenen inclusief kunstgeschiedenis komen aan bod. De lessen zijn geschikt voor mensen die zich tenminste een aantal jaren willen toeleggen op hun inhoudelijke ontwikkeling, ook voor de (aankomend) kunststudenten. Het is belangrijk dat u ook thuis studeert.

KUNSTENAARS VOOR KUNSTENAARS
Door het wegvallen van de richting Autonoom Schilderen aan de Kunstacademie wil Peter ook zijn ervaring en kennis overdragen aan pas afgestudeerde jongere collega’s. Gezamenlijk wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn en met behulp van gastdocenten wordt het resultaat van het werkproces bekeken en besproken.

U krijgt les van een zeer ervaren beeldend kunstenaar en ‘oude rot in het vak’, met 30+ jaren leservaring. De groepen zijn maximaal 8-9 leerlingen. Tijdens de OPEN DAG zaterdag 13 april bent u van harte welkom tussen 12.00-17.00 uur
Locatie: ateliergebouw CW12, Curieweg 12, 8013RA Zwolle Gratis parkeren!

Kunsteducatie voor de serieus geïnteresseerde die zich inhoudelijk wil ontwikkelen. Basiscursus tekenen en schilderen, vervolgcursus, portret- en model, autonoom- en abstract- schilderen, individuele werkbespreking. Speciaal programma autonoom voor kunststudenten en (post)academische kunstenaars.
Schilderlessen, gericht op inhoudelijke ontwikkeling. Geen workshops

Openingstijden

24/7 bereikbaar via de website >>> https://schilderschoolzwolle.nl
(Telefoon en email niet vermeld ivm spammers)

  • Schilderkunst
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar SchilderSchoolZwolle | Zwolle