Galerie de Puddingfabriek

Expositie is afgelopen

De Abstracten In De Puddingfabriek

Tentoonstelling 01-08-2019 t/m 30-08-2019 > Venlo
Galerie de Puddingfabriek De Abstracten In De Puddingfabriek
DICX Ghost 2.1
Abstracte kunst is een richting binnen de moderne kunst waarin niet altijd wordt geprobeerd om objecten uit de natuurlijke wereld weer te geven en er geen zaken uit de reële wereld hoeven te zijn afgebeeld. Er kunnen onderliggende principes zichtbaar worden gemaakt met vormen en kleuren, ritmes en contrasten. Bij diverse abstracten zie je steeds wat anders, het stimuleert je fantasie en brengt je een goed gevoel, anderen zijn teruggetrokken en soms naargeestig, goed om een ruimte een serieuze uitstraling te geven. Galerie de Puddingfabriek laat abstracten zien van kunstenaars als Yvonne Cup, Hans van den Krommenacker, Vanhorck, Frits Janssen, en Dick Evers.

De expo loopt van 1 september tot 30 september de Puddingfabriek.
Die is geopend op donderdag en vrijdag van 12:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur.
Galerie de Puddingfabriek Venlo
Dick Evers voor de Puddingfabriek
Galerie de Puddingfabriek Venlo (2)
De entree van de Puddingfabriek
Galerie de Puddingfabriek Venlo (3)
Galerie de Puddingfabriek Venlo (4)

House of Arts Venlo / Galerie de Puddingfabriek is gevestigd in de Houtstraat 9 –11 in het centrum van Venlo, in een fraai gerestaureerd historisch pand uit de 15e eeuw. De galerie toont hedendaagse schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en keramische objecten van binnen- en buitenlandse kunstenaars.

Openingstijden

donderdag en vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur
zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Stuur een bericht naar "Galerie de Puddingfabriek"