KunstRonde Vecht & Plassen

Expositie is afgelopen

KunstRonde Vecht en Plassen

Tentoonstelling 19-09-2020 t/m 20-09-2020 > Nieuwersluis
In het historische landschap langs de Vecht en rond de Loosdrechtse Plassen zal in het weekend van 19 en 20 september de bekende KunstRonde plaatsvinden. Op beide dagen is tussen 11.00 en 17.30 uur het werk van 23 kunstenaars te bezichtigen op allerlei bijzondere locaties en in hun eigen ateliers. Daarnaast tonen twee galeries hun collectie. Deze unieke KunstRonde laat zien dat natuur en kunst hand in hand gaan. Een dagje KunstRonde nodigt uit om per fiets of auto een mooie route te volgen en er een bijzondere ervaring van te maken. Bovenal is het een uitgelezen kans om kunst aan te schaffen bij de kunstenaar zelf.
Overzichtsexpositie
Ondanks Corona bent u ook in Fort Nieuwersluis op 19 en 20 september welkom op de overzichtsexpositie. In dit fort – op een centrale plaats in het gebied – is werk van alle kunstenaars samengebracht zodat u handig en snel kunt kennismaken met de diversiteit van de werken en een persoonlijke route kunt uitstippelen. Een mooi begin van uw eigen KunstRonde! Het fort heeft bovendien een gezellig theetuin.
KunstRonde
Het gebied langs de Vecht leent zich uitstekend om te genieten van de historische buitenplaatsen en routes langs de Hollandse Waterlinie. Maar het is natuurlijk de combinatie met de kunst die u kunt bewonderen en op een aantrekkelijke manier kunt kopen, die de KunstRonde uniek maakt. Om deze reden komen er kunstkenners en -liefhebbers vanuit heel Nederland naar de KunstRonde Vecht & Plassen. Laat u verrassen en wie weet komt u uw ideale kunstwerk tegen!
In de weken voor de KunstRonde kunt u in de winkels en horecagelegenheden in de buurt het fraaie en handige informatieboekje van de KunstRonde gratis ophalen. De boekjes liggen ook bij de VVV´s en in de forten en kerken langs de route.
Praktische informatie
Openingstijden: zaterdag 19 en zondag 20 september 2020 van 11.00 tot 17.30 uur Overzichtsexpositie: Fort Nieuwersluis, Rijksstraatweg 7b, 3631AA Nieuwersluis
KunstRonde Vecht & Plassen Nieuwersluis
overzichtsexposie Pauluskerk, Breukelen 2017
KunstRonde Vecht & Plassen Nieuwersluis (2)
overzichtsexposie Pauluskerk, Breukelen 2017
KunstRonde Vecht & Plassen Nieuwersluis (3)
Beeldhouwkunst van Gerrit Peele
KunstRonde Vecht & Plassen Nieuwersluis (4)
Gallerie WIllem G. van der Hulst

Openingstijden

za 19 & zo 20 september 2020, 11.00 - 17.30u
Opening vrijdag 18 september

  • Schilderkunst
  • Sculptuur
  • Tekeningen
  • Glaskunst

Stuur een bericht naar "KunstRonde Vecht & Plassen"