Kunstronde Vecht & Plassen

Expositie is afgelopen

KunstRonde Vecht & Plassen

Tentoonstelling 18-09-2021 t/m 19-09-2021 > Kortenhoef
Kunstronde Vecht & Plassen KunstRonde Vecht & Plassen
Plattegrond van de KunstRonde 2021
Kunstronde Vecht & Plassen KunstRonde Vecht & Plassen (2)
Logo KunstRonde 2021
Kunstronde Vecht & Plassen KunstRonde Vecht & Plassen (3)
Reizende buiten-expositie tot oktober op Fort Nieuwersluis
KunstRonde Vecht en Plassen 25 jaar!
Dit jaar zal de KunstRonde Vecht & Plassen plaatsvinden op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021. Tijdens dit weekend is het werk van maar liefst 24 kunstenaars en twee galeries te bezichtigen. Het is een bijzondere editie want de KunstRonde viert haar 25ste lustrumjaar. Daarom zijn er ook twee mooie tentoonstellingen ingericht, waar de liefhebber een overzicht krijgt van de werken van de deelnemers. Naast het vertrouwde Fort Nieuwersluis is ook Ottenhome in Kortenhoef ingericht met prachtige kunstwerken. Twee fijne rustpunten voor de prachtige route in het historische landschap van de KunstRonde.
KunstRonde
Inmiddels wordt de KunstRonde door kunstkenners en -liefhebbers vanuit heel Nederland bezocht. Het unieke landschap langs de Vecht en de Plassen is prachtig om te fietsen en te wandelen tussen de bezoeken aan de ateliers. Daarnaast is het een unieke ervaring om een werk direct van de kunstenaar te ontdekken op de plek waar het gemaakt is. Dit jaar zal de KunstRonde in het weekend van 18 en 19 september plaatsvinden.
Twee overzichtstentoonstellingen
Fort Nieuwersluis en jachthaven Ottenhome zijn twee kenmerkende plekken voor het Vecht en Plassengebied. Het fort ligt langs de Vecht en Ottenhome heeft een terras aan het water van de Loosdrechtse plas. Op beide locaties zal een overzichtstentoonstelling te zienzijn, waardoor de bezoeker van de KunstRonde een goede uitvalsbasis heeft om een eigen, unieke KunstRonde uit te stippelen.
Kunstronde Vecht & Plassen Breukelen
Kunstronde 2024
Kunstronde Vecht & Plassen Breukelen (2)
Kunstronde 2024 routekaart
Kunstronde Vecht & Plassen Breukelen (3)
Beeldhouwkunst van Gerrit Peele
Kunstronde Vecht & Plassen Breukelen (4)
Gallerie WIllem G. van der Hulst

De Kunstronde Vecht en Plassen bestrijkt het gebied van Maarssen tot Vreeland en loopt langs de plassen van Kortenhoef, ‘s-Graveland en Loosdrecht tot aan Tienhoven. Een mooie dagtocht om met de fiets of auto af te leggen. Onderweg kun je genieten van een warme ontvangst bij de kunstenaars.

Openingstijden

za 11 & zo 12 mei 2024, 11.00 - 17.30u

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Keramiek
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Grafiek
  • Tekeningen
  • Glaskunst
  • Diversen

Stuur een bericht naar Kunstronde Vecht & Plassen