"Through my Eyes"

Expositie is afgelopen

"Through my Eyes"

Tentoonstelling 11-05-2019 t/m 11-05-2019 > Amsterdam
Through my Eyes Through my Eyes
Abstract Blauw
Through my Eyes Through my Eyes (2)
Uitzicht
Through my Eyes Through my Eyes (3)
Kind
“THROUGH MY EYES”

De expositie “Through my eyes” laat je met een nieuwe blik naar de realiteit kijken. Kunstenares Mesch combineert haar materialen op een onverwachte manier die je uitdagen om de diepere betekenis te ontrafelen. Haar kunstwerken stellen ons bloot aan een waaier van emoties en gezichtsuitdrukkingen die in het dagelijkse leven van de straten terug te vinden zijn.

Mesch: “Ik lach en lees graag; maar meer nog dan in boeken, ‘lees’ ik graag gezichten. Ik ben nieuwsgierig naar de spiegeling van emoties en sfeer in de gezichten van mensen, straten en oude grachtenpanden.

Tomma Mesch, geboren en getogen in Noord-Duitsland, had van jongs af aan een voorliefde voor tekenen. Ze verhuisde ze naar Nederland en ruilde potloden in voor acrylverf. Comfort werd gevonden tussen verschillende culturen en haar nieuwsgierigheid in de gezichtsuitdrukkingen en emoties van de mens groeide. Hieruit vloeit haar eerste collectie schilderijen “Through My Eyes” voort.

Deze uitdrukkingen van leven en sfeer raken en fascineren me. Ik wil ze graag vangen en weerspiegelen op canvas: sceptische kinderogen, de eerste blauwe hemel van de lente boven de Westertoren vanuit mijn balkon, de zweverigheid en dromerigheid van een luie dag in de intensiteit van blauw.”

Haar speelsheid met verf, patronen en bladgoud vormen het karakter van elk uniek schilderij. Acrylverf geeft de mogelijkheid om in haar intensieve proces, laagje per laagje patronen op te bouwen en gebruik te maken van intense kleuren. Ze laat zich leiden door haar intuïtieve gedachtegang en haar drang.

Samengevat, een prachtige kijk op het leven door de ogen van een ander. Zeker de moeite waard om met je eigen ogen te komen bekijken op 11 mei aanstaande.

UNFOLD VENUE

Prinsengracht 715
Amsterdam
T +31 (0) 20 421 12 26
Through my Eyes Amsterdam
Facade Prinsengracht

Contact

"Through my Eyes"
Prinsengracht 715
1017JW Amsterdam
Nederland
Tel: 02042112


295 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar ""Through my Eyes""