Lauwer

Hanna Mattes - Three Pieces

Tentoonstelling t/m 15-06-2020 > Den Haag
Lauwer Hanna Mattes - Three Pieces
In 'Three Pieces' reis je mee met Hanna Mattes naar een plek waarin realiteit en mythe zijn verbonden door fotografie van een magische kwaliteit. De basis voor deze serie, opgenomen in Chili, is het stelsel van planeten, die zij gebruikt om structuur te geven aan haar sociale leven. Het werk is als een expeditie naar de grenzen van fotografie, die ruimte overlaat voor mysterie. Ter gelegenheid van deze tentoonstelling zal het kunstenaarsboek ‘The Lunar System’ in Nederland worden gelanceerd.

Maak een afspraak voor een digitale privé-rondleiding door de tentoonstelling. Momenteel is Lauwer alleen online nodig. De oorspronkelijke tentoonstellingsperiode is verlengd. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden over de heropening van de galerieruimte wanneer de maatregelen tegen Covid-19 dat toestaan.
Lauwer Den Haag

Blinkt uit in kunstfotografie en handgemaakte conceptuele kunst.

Lauwer is een galerie voor eigentijdse kunst gevestigd in Den Haag. De galerie vertegenwoordigt kunstenaars die een brug slaan tussen hun wereld en het dagelijks leven. Door deze focus toe te passen wil Lauwer bijdragen aan de toegankelijkheid en diversiteit in de kunsten. Met tentoonstellingen en activiteiten viert Lauwer wat kunst voor liefhebbers, verzamelaars en een nieuw kunstpubliek kan betekenen.

Analoog, ambacht & collectible items.

Openingstijden

wo, vr en za 12-17u

  • Fotografie
  • Installatie
  • Conceptueel
  • Textiel

Stuur een bericht naar "Lauwer"