ARTNOMADEN Kunst Community

Expositie is afgelopen

ARTnomaden XL

Tentoonstelling 27-09-2019 t/m 20-10-2019 > Den Haag
ARTNOMADEN Kunst Community ARTnomaden XL
Tentoonstelling van ARTNOMADEN Kunst Community, titel _ ARTNOMADEN XL, in de centrale hal van broedplaats De Helena in Den Haag.

Opening op vrijdag 27 September om 20:00, tijdens Hoogtij kunstroute.
Tijdens de opening zal de performance (WE NEED LARGER) ANTENNAE door Michel Vaerewijck plaatsvinden.


Deelnemende kunstenaars: dindi., Birgitta Sundström Jansdotter, Sanne Maes, riëlle beekmans, Kunstenaarsduo Van de Camp en Heesterbeek, Michel Vaerewijck, Wietse Eeken, Wilma Kun, Joël Bonk, Petra Werlich, Vittorio Roerade, Lidy Jacobs.

ARTNOMADEN toont geen vrijblijvende aaibare kunst. De bij exposities getoonde werken dagen de bezoeker uit om goed te kijken en zich af te vragen wat hij nu eigenlijk ziet. Soms lijken het een soort droombeelden, verwijzend naar archetypen die in ons aller onderbewustzijn leven. De kunst van de ARTNOMADEN daagt je uit om met jezelf in gesprek te gaan over wat het nu is dat je raakt?

Openingstijden:
Vrijdag 27 september: 19:00 - 23:00
Zaterdag 28 september: 12:00 - 17:00
Vrijdag 4 oktober: 12:00 - 17:00
Zaterdag 5 oktober: 12:00 - 17:00
Vrijdag 11 oktober: 12:00 - 17:00
Zaterdag 12 oktober: 12:00 - 17:00
Vrijdag 18 oktober: 12:00 - 17:00
Zaterdag 19 oktober: 12:00 - 17:00

Toegang Gratis
ARTNOMADEN Kunst Community Den Haag
ARTNOMADEN DOLL
Pulchri Studio
ARTNOMADEN Kunst Community Den Haag (2)
ARTNOMADEN DOLL
Pulchri Studio
ARTNOMADEN Kunst Community Den Haag (3)
ARTNOMADEN…. ‘ART ON THE LOOSE…’?
FIRMA VAN DRIE
ARTNOMADEN Kunst Community Den Haag (4)
ARTNOMADEN…. ‘ART ON THE LOOSE…’?
FIRMA VAN DRIE

ARTNOMADEN is een kunst community waarbij de groep aangesloten kunstenaars hun krachten bundelen en overtuigend onafhankelijk blijven als kunstenaar. Deze subsidie vrije, selfsupporting groep biedt haar kunstenaars een podium om buiten de gebaande paden haar/zijn kunst te tonen, puur en zonder commerciële tentoonstellingsstrategie.

Het werk van de ArtNomaden toont een grote mate van verwantschap. Allen werken zij figuratief, associatief en met een gelaagde beeldtaal. De beelden gaan onderling een relatie met elkaar aan en versterken elkaar. De thematiek is divers. Enerzijds is er de fascinatie en het ontzag voor de natuur, waarbij de donkere kant niet geschuwd wordt, anderzijds onderzoeken de kunstenaars het menselijk bestaan, la condition humaine.

Community leden:
dindi. (NL), Birgitta Sundström Jansdotter (SWEDEN_NL), Ludmilla van der Spoel (NL), Henrique van Putten (NL), Vittorio Roerade (NL), Sanne Maes (NL), riëlle beekmans(NL), Kunstenaarsduo Van de Camp en Heesterbeek (NL), Rem van den Bosch (NL), Michel Vaerewijck (BELGIUM), Wietse Eeken (NL), Astrid van Rijn (NL), Wilma Kun (BRASIL_ITALY_NL), Joël Bonk (NL), Petra Werlich (NL), Lidy Jacobs (NL)
  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Sculptuur
  • Multimedia

Stuur een bericht naar "ARTNOMADEN Kunst Community"