favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie kunst op vijf

Meer...
Laatste week

De Hesseler Kunstenaars

Tentoonstelling t/m 25-10-2019 > Coevorden
Galerie kunst op vijf De Hesseler Kunstenaars

Hesseler schilders
Duo-expositie Ina Groenland en Minno de Roo
Twee leden van het CKC exposeren in de galerie Kunst op Vijf. Ina groenland met fijn schilderingen van dieren en stillevens in olieverf en aquarel. Minno de Roo is geïnspireerd door vakantieherinneringen. Hij maakt schetsen en zet deze om in schilderijen in impressionistische stijl . Een kleurrijke explosie in diverse technieken. Tekeningen in conté en houtskool. Schilderijen in olieverf, acryl en aquarel. Beide kunstenaars zijn lid van het Coevorder Kunstenaars Collectief, het CKC, en wonen in Oosterhesselen. De Hesseler schilders. Het Montmartre schildersfestival loopt als een rode draad door de expositie.
Zonnebloemen en Parijs.
Het was de bedoeling om het Montmartre in Oosterhesselen aan te kleden met zonnebloemen. Helaas bloeiden ze niet op tijd. Nu, in de herfst, staan ze in volle bloei. Ina heeft van deze bloemen een paar prachtige aquarellen van gemaakt. De “Moulin Rouge”op het festivalterrein , deze zomer, werd gesierd door tekeningen van Parijs, getekend door Minno. De originelen zijn te zien op deze expositie. Te zien van 14 september tot 24 oktober.
Kunst op Vijf Sallandsestraat 5 Coevorden
Geopend van woensdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00

Galerie kunst op vijf

Galerie Kunst op Vijf biedt kunstenaars de mogelijkheid tot exposeren voor redelijke voorwaarden. Iedere 6 weken is er een nieuwe expositie te zien.

Openingstijden

van woensdag t/m zaterdag van 13.00-17.00 en op koopzondagen

Galerie kunst op vijf Coevorden

Stuur een bericht naar "Galerie kunst op vijf"