Galerie kunst op vijf

Expositie is afgelopen

Onbeperkt Coevorden

Tentoonstelling 18-01-2020 t/m 15-02-2020 > Coevorden
Onbeperkt Coevorden. 18 januari 2020 tot 15 februari 2020
Ieder jaar, in de maanden januari en februari, stelt het Coevorder Kunstenaars Collectief (CKC) hun galerie Kunst op Vijf open voor creaties, gemaakt door de inwoners van de gemeente Coevorden. Deze expositiereeks is genoemd naar wijlen Mira Keuenhof, de toenmalige voorzitter en initiatiefneemster van deze tentoonstellingen.
Cliënten van Cosis.
Dit jaar heeft het CKC de cliënten van Cosis uitgenodigd om hun kunstwerken te exposeren. Boventoon in hun werk is het enthousiasme. Niet geremd door welke kunstuiting dan ook, wordt er geschilderd, getekend en gebouwd. De werken zijn origineel, ontroerend en zeer gevarieerd.
Commissaris van de koning.
De galerie is zaterdagmiddag 18 januari al open vanaf 14.00 uur, de officiële opening zal plaats vinden om 15.30 uur door de commissaris van de koning, mevr. J. Kleinsma. De expositie duurt tot vrijdag 15 februari. De galerie Kunst op Vijf aan de Sallandsestraat 5 is geopend van woensdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.
Informatie is ook te vinden op de website van het CKC: www.kunstopvijf.nl
Galerie kunst op vijf Coevorden

Galerie Kunst op Vijf biedt kunstenaars de mogelijkheid tot exposeren voor redelijke voorwaarden. Iedere 6 weken is er een nieuwe expositie te zien.

Openingstijden

van woensdag t/m zaterdag van 13.00-17.00 en op koopzondagen

Stuur een bericht naar "Galerie kunst op vijf"