Galerie kunst op vijf

Expositie is afgelopen

Duo -expositie van Karien Kuin, schilderijen en Gerrit H. van Goor , keramiek,

Tentoonstelling 12-09-2020 t/m 23-10-2020 > Coevorden
Galerie kunst op vijf Duo -expositie van Karien Kuin, schilderijen en Gerrit H. van Goor , keramiek,
Galerie kunst op vijf Duo -expositie van Karien Kuin, schilderijen en Gerrit H. van Goor , keramiek, (2)
Duo -expositie van Karien Kuin, schilderijen en Gerrit H. van Goor , keramiek,
in Galerie Kunst op Vijf te Coevorden.

Karien Kuin.
Als vakleerkracht handenarbeid/tekenen/textiele werkvormen heeft Karien gewerkt op een school en in die periode heeft ze ook kunstgeschiedenis en een schildersopleiding gevolgd. 
De huidige serie ’Magische landschappen’ zijn geïnspireerd op ervaringen nadat ze verhuisde naar Drenthe. 
Vanuit haar atelier heeft ze uitzicht op het prachtige landschap en de zonsopkomst. De diversiteit, die ze op sommige momenten kan waarnemen, probeert Karien op het doek te vangen.
Door felle en diepe complementaire kleuren te gebruiken probeert ze het effect van versterking te bereiken en eveneens een krachtige expressie te geven. Haar werk is vaak een mengeling van naturel en abstract.

Gerrit H. van Goor.
Gerrit woont in Ter Apel. Zijn atelier heeft hij de naam” Kloetje Klei “gegeven, omdat het werk wat hij maakt uiteindelijk allemaal met een kluitje klei begint. Het creëren van beelden en bustes (figuratief werk) van keramiek is zijn grote passie. Vaak maakt hij deze in verschillende kleuren al dan niet raku gestookt. Voor hem is het belangrijk dat zijn werk esthetisch is en iets emotioneels uitstraalt, zoals liefde, trots, eenzaamheid of geluk. Het resultaat van zijn werk is altijd anders. Met name bij het raku-stoken is het resultaat elke keer verrassend. Regelmatig wordt hij gevraagd iets speciaals te maken en hij presenteert zijn keramiek graag op kunstmarkten. Geert is aangesloten bij “Kunstkring Westerwolde”.
De expositie is te zien in Galerie Kunst op Vijf van 12 september t/m 23 oktober 2020.
 
Galerie kunst op vijf Coevorden

Galerie Kunst op Vijf biedt kunstenaars de mogelijkheid tot exposeren voor redelijke voorwaarden. Iedere 6 weken is er een nieuwe expositie te zien.

Openingstijden

van woensdag t/m zaterdag van 13.00-17.00 en op koopzondagen

Stuur een bericht naar "Galerie kunst op vijf"