Galerie JoLi

Expositie is afgelopen

Expositie Fantastisch Getekend

Tentoonstelling 16-11-2019 t/m 24-11-2019 > Urmond
Galerie JoLi, een nieuwe galerie in Berg aan de Maas (Limburg), toont werken van drie kunstenaars die gezegend zijn met een groot tekentalent.

Stefan Bleekrode is bekend van zijn stadsgezichten. Met een engelengeduld tekent hij met inkt en een kroontjespen bestaande steden, maar ook verzonnen steden die zijn samengesteld uit gebouwen of zelfs hele wijken van verschillende steden.

Siemen Dijkstra maakt prachtige houtsnedes van wel 12 drukgangen, met een ongelofelijk resultaat. Hij laat landschappen uit binnen- en buitenland zien die deels ongerept maar veelal door de mens aangepast zijn. Hij heeft een kritische blik op hoe wij de natuur naar onze hand willen zetten.

Gregor Kalus is voor het eerst te zien in Nederland met portretten uit zijn serie ‘Space forgets us’ en expressieve afbeeldingen van dansers. Zijn unieke gebruik van inkt en water geeft een vervreemdend, maar tegelijkertijd fantastisch effect. In hun duidelijkheid belichamen zijn werken een ideaal spiegelbeeld voor de eigen emoties van de kijker.
Galerie JoLi Urmond
Expositie Verbeelding van de Natuur
Galerie JoLi Urmond (2)
Expositie Verbeelding van de Natuur
Galerie JoLi Urmond (3)
Arjan van Arendonk
Galerie JoLi Urmond (4)
Han Klinkhamer

Galerie JoLi, de galerie in Berg aan de Maas (Limburg), toont kunst van gerenommeerde kunstenaars in een fraaie ruimte met uitzicht over de Maas! Elke twee maanden is er weer een nieuwe expositie te bewonderen.

Veelal 2-dimensionale kunst in de galerie en 3-dimensionale kunst in de Tuinkamer, brons, glas en keramiek.

In de uitgebreide voorraad bevind zich kunst van onder anderen Reinoud van Vught, Toon Teeken, Ton Slits, Stefan Bleekrode, Siemen Dijkstra, Theo Kuijpers, Ger Lataster, Ad Arma en een grote variatie van grafiek.

Kom geheel vrijblijvend kunst kijken! Iedereen die over de drempel komt is enthousiast over de kunst en de gastvrijheid!

Openingstijden

Galerie JoLi is open op zaterdagen en zondagen van 13-17 uur.

Daarnaast open op afspraak. Welkom!

www.galeriejoli.nl Facebook en Instagram Galerie JoLi

Contact

Galerie JoLi
Holsberg 81A
6129KM Urmond
Nederland
Tel: 06-57395724

www.galeriejoli.nl

40 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Beeldhouwkunst
  • Tekeningen
  • Glaskunst

Stuur een bericht naar Galerie JoLi