Galerie JoLi

Expositie is afgelopen

Expositie Ton Slits - Vera Hilger - Michael Krupp

Tentoonstelling 31-05-2020 t/m 05-07-2020 > Urmond
Prachtige expositie van kunstwerken van drie boeiende kunstenaars. Open op donderdagen, vrijdagen en zondagen van 13-18 uur. Welkom!

Ton Slits (NL) Dichtbij en Veraf
In het werk van Ton Slits speelt ruimtelijkheid een grote rol. Vaak roepen verbindingen en vertakkingen associaties op met de natuur, een plattegrond, metrostelsel of het menselijk lichaam. De intimiteit van de gekozen materialen in de tekeningen met borduurwerk brengt het werk dichtbij. Door het handmatige krijgt het iets fysieks, terwijl het ritme waarmee de handelingen gepaard gaan, een meditatieve werking heeft.

Vera Hilger (D) Associaties
De kunstwerken van Vera Hilger associëren met landschappen, mist, licht, lucht en ruimte. Het lijken sterrenbeelden in een donkere kosmos, wolkenformaties of verscheurd textiel. Door de vele verflagen en structuren ontstaat een complex en evenwichtig beeld met aan de oppervlakte een soort huid of weefsel, waardoor je in je herinneringen zoekt naar een betekenis van de abstracte werken.

Michael Krupp (D Het vluchtige
Het is fascinerend om te zien hoe soms een motief, soms het materiaal en dan weer het medium de kunstenaar tot een nieuwe weg leidt en welke veelheid aan methodes en uitdrukkingsmogelijkheden hij gebruikt om zijn doel te realiseren; het laten zien van het vluchtige, het vergankelijke, het ongrijpbare. Vertaling van: Renate Puvogel, im Katalogtext Praliné, Raum für Kunst Aachen, 2015
Galerie JoLi Urmond
Galerie JoLi Urmond (2)
Galerie JoLi Urmond (3)
Expositie LIGHT SPACE TIME bij Galerie JoLi
Galerie JoLi Urmond (4)
Expositie LIGHT SPACE TIME bij Galerie JoLi

Galerie JoLi, de galerie in Berg aan de Maas (Limburg), toont kunst van gerenommeerde kunstenaars.
Veelal 2-dimensionale kunst in de galerie en 3-dimensionale kunst in de Tuinkamer, brons, glas en keramiek.
In de uitgebreide voorraad bevind zich kunst van onder anderen Reinoud van Vught, Toon Teeken, Ton Slits, Stefan Bleekrode, Siemen Dijkstra, Theo Kuijpers, Ger Lataster, Ad Arma en een grote variatie van grafiek.

Kom geheel vrijblijvend kunst kijken! Iedereen die over de drempel komt is enthousiast over de kunst en de gastvrijheid!

Openingstijden

Galerie JoLi is open op donderdagen, vrijdagen en zondagen van 13-18 uur.

Daarnaast open op afspraak. Welkom!

www.galeriejoli.nl Facebook Galerie JoLi

Stuur een bericht naar "Galerie JoLi"