Frans van den Berg

Expositie is afgelopen

Galerie De Opkamer

Tentoonstelling 01-02-2021 t/m 31-03-2021 > Maasdam
Een solo expositie met een overzicht van recente schilderrijen van Frans. Zijn thema's zijn nu voornamelijk grote portretten en bijzondere landschapsschilderijen Naast schoonheid zijn er vaak raadselachtige elementen
te vinden in zijn schilderijen. De zoektocht naar spanning en evenwicht is iets waar hij nooit mee ophoudt. De expressieve schilderstijl geeft de afbeelding extra levendigheid. Voor landschappen schildert hij zijn directe omgeving als inspiratie, buitenshuis in miniatuur, om later in zijn atelieratelier uit te werken op groter formaat. Mooie, panoramische uitzichten staan ??centraal waar landschappelijke aspecten als verlichting of een vliegtuig een aanvulling kunnen zijn.
Frans van den Berg Puttershoek
Het natuur gebied: Oudeland bij Strijen met in de achtergrond de confrontatie met de mens.
Frans van den Berg Puttershoek (2)
Voorjaar in het Oudeland met Dutch Mountains in de achtergrond.
Frans van den Berg Puttershoek (3)
Portret, expressief geschilderd met rijk kleurenpalet.
Frans van den Berg Puttershoek (4)
Ik schilder portretten in ieder gewenste kleur en formaat, bijgaand een voorbeeld: zelfportret 2019.

U wilt uw teken- en schildertechniek verbeteren? Tijdens de lessen tekent en schildert u alle soorten onderwerpen en met verschillende technieken zoals bijvoorbeeld, olieverf, aquarel, gewassen inkt en nog veel meer. U hoeft geen schildersmaterialen aan te schaffen, deze zijn in mijn atelier aanwezig. Geef je nu op voor een gratis proefles, geschikt voor beginners en gevorderden. Les is mogelijk op dit moment op maandag, dinsdag en woensdag.

Openingstijden

Alle dagen van de week bent u van harte welkom in mijn schildersatelier. Uiteraard wel even weten wanneer u mij wilt bezoeken per mail. De koffie en/of wijn staat dan voor u klaar.

Stuur een bericht naar "Frans van den Berg"